Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VeryPink Já to měla u dcery, že byla mladší o 12 dní, taky prý vznikla před menstruací, ale na screening mě objednali podle ultrazvuku a ne MS.
@kuky758 píše:
@VeryPink snad bude tedy vše v pořádku, ale někdo to má prostě posunuté
Ano
hlavně, ať je vše v pořádku ![]()
@Nuniol píše:
@VeryPink Já to měla u dcery, že byla mladší o 12 dní, taky prý vznikla před menstruací, ale na screening mě objednali podle ultrazvuku a ne MS.
Ano, taky jsem objednána podle ultrazvuku. Teď už jen počkat a uvidím ![]()
@katka-365
No zatím mi dává zabrat
nemůžu jíst moc maso a zeleninu. Skoro každý den zvracim, ale prý je to dobře mi bylo řečeno ![]()
Každopádně si někdy říkám, že chápu kudlanku, proč ukousne partnerovi hlavu, když je mi nejhůř ![]()
Ale chlap je zlatíčko, snaží se nám dopřát vše, co si malé vymyslí ![]()
Holky zítra jdu na odběry, myslíte, že homeopatika ovlivní krevní obraz? Nalačno asi zdechnu
tak si chci vzít aspoň to, aby mi to trochu pomohlo na nevolnost
@VeryPink maso taky nemůžu, to bylo i u syna, ale studené papriky a rajcata jsou ZATIM kámoš ![]()
@katka-365
Rajcatka mi nevadí..ale jinak ze zeleniny vadí snad vše..což mi vadí skrz kyselinu listovou
@katka-365 taky si tím nejsem jistá, tak si je radši nevezmu, no jsem na sebe zvedava ![]()
@kuky758 píše:
Holky zítra jdu na odběry, myslíte, že homeopatika ovlivní krevní obraz? Nalačno asi zdechnutak si chci vzít aspoň to, aby mi to trochu pomohlo na nevolnost
Taky jdu zítra. Jenže když se do 15 minut nenajim, tak zvracim ![]()
@VeryPink já taky
bereš si něco s sebou k jídlu? A co kdyžtak? Já vůbec nemám na nic chuť a zítra taky určitě mít nebudu ![]()
@kuky758 mě sestra říkala, ať přijdu dřív, vezme mi krev a v klidu se můžu najíst než půjdu k dr
na screening, ale ja většinou nesnidam
@katka-365 takhle nějak to plánuju, jdu tam ještě těsně před ordinační dobou a poprosím sestru hned o naber a pak klidně počkám, ale s jídlem v žaludku ![]()
@kuky758
No asi zkusím nějaký kousek pečiva, nějaký loupacek ![]()
Ja teď většinou snidam ovesnou kaši, ta mi teď leze ![]()