Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2181
8.8.23 08:26

@Gnome ahoj, to je hrozné, moc na vás budu myslet, ať jste oba v pořádku :srdce: muselo tě to hrozně vydesit…ale mimi tam porad je, tak musíme věřit, že to zvládne :srdce: a kolik teď jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.8.23 09:04

@Zluta_pastelka ahoj, já to vidím úplně stejně, hlavně co se má stát se stane, ať už to řeknu nebo ne, a myslím, že ta podpora od těch blízkých přátel a rodiny je pak skvělá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.8.23 09:20

@Gnome moc moc moc držím palce! Věřím, že to bude dobré! :srdce: posílám sílu, je mi jasné, že to bude nejdelší čekání na pátek :( :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.8.23 09:28

Holky já mám za sebou dnes kontrolu a odběry…termín se mi posunul z 2.3. na 28.2., tak uvidíme, zda nakonec bude březnový nebo ne :D snad nebude mít to štěstí, že bude mít narozeniny jednou za čtyři roky, když je ten přestupný rok :D jinak je vše v pořádku :srdce:

K tomu oznamování…já to mám taky asi spíše tak, že bych byla radši za podporu těch nejbližších, pokud by se nedej bože něco stalo, než to dusit v sobě nebo jim to říct zpětně…ono je to asi i o vztazích, jaké s rodiči třeba máte..my máme s maminkama hodně blízký vztah a rozhodli jsme se, že jim to už řekneme…jsem 10+6 a budu ráda, když pak půjdu na screening s tím, že už to ví a budou na nás myslet :srdce: ostatním to řekneme až potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.8.23 11:38

Při prvním jsme to řekli blízkým kamarádům a taky jsem byla od 6tt na neschopence, takže to věděla i celá firma. A rodině jsme to řekli po prvním screeningu. Teď u druhého to ví, moje kamarádka, babicka a část rodiny, protože bydlí za plotem a bylo jim divný, že nevylézám ven. A zbytku rodiny to řeknu, až mi bude líp a budu se na to cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
8.8.23 12:05

Děkuji vám všem moc za podporu :srdce: Asi to byl opravdu nějaký hematom no… Ale vůbec nevím. Dnes už naštěstí jen špiním tmavší krev, tak se mi zdá, že to hlavní krvácení bylo jen včera dopoledne a od té doby se to spíš čistí než že bych krvácela dál… Tak snad se to zas nerozjede :,( Ale říkám si, že když malý přežilo tuhle smršť, tak už přece musí přežít všechno :D No uvidíme…
@kuky758 Podle mého výpočtu jsem dnes 6+3 nebo 6+4. Včera na ultrazvuku, jak to bylo rozmazané, tak doktorka zkoušela něco naměřit a jednou jí vyšlo 6+6, podruhé 6+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.8.23 13:46

Ahoj holky, tak ja dneska byla neplánovaně na ultrazvuku, kontrolu mám jinak až na konci srpna a už bylo vidět srdicko ❤️ sice plod neodpovídá velikosti, naměřili kolem 4mm, ale srdicko bilo krásne tak snad to bude v poradku a ještě to dozene. Podle ovulace bych mela být 6+3 dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
8.8.23 13:59

@Pajusa910 a kolik by jsi mela jinak být, nebo že to neodpovída? Hlavně, že bilo :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.8.23 14:13

@katka-365
Já bych třeba podle PM měla být dnes 14tt a podle doktory bych měla být dnes ale 10+4. Jsem zvědavá na 1. Screening :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.8.23 14:20

@katka-365 no měla bych být těch 6+3, ale velikost je prave menší, ale na kolik to vychází to mi neřekla 🤷‍♀️jen jsem pochopila podle toho co tam měřila ze naměřila 4mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
8.8.23 14:21

@VeryPink hlavně, když je vše ok :palec: :nevim: kdy máš screening?

Ja otěhotněla v 6ti nedělí po revizi, a odpovida tomu i tyden/den, ale tobě tam lítají 3tt:) screening ukáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.8.23 14:28

@katka-365
Za týden, tak jsem zvědavá. Každopádně tento týden mám i návštěvu na gyndě. :)
Já prý otěhotněla v době, kdy jsem měla dostat další menstruaci, ale z nějaké důvodu se nedostavila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.8.23 14:34

@Gnome tak teď u to bude jen dobrý :srdce: no jo, my jsme skoro stejně vlastně :D tak to odpovídá hezky :) já jsem dle ms 6+1 tak uvidím, co námětu zítra dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.8.23 14:35

@Pajusa910 ahoj, to je super :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.8.23 14:36

@VeryPink snad bude tedy vše v pořádku, ale někdo to má prostě posunuté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí