Potrat Hradec Kralove

6
6.7.23 09:08

Potrat Hradec Kralove

Par dni jak jsem zjistila o svem tehotenstvi. A chci jit na potrat, bohuzel se to tak stalo. Ma nekdo zkusenosti s medikamentoznim potratem? A hlavne potřebuji vedet kdyz zavolam na soukromou genykologii jesli me vezmou ten den nebo dalsi pracovni den, protoze to roztahovat nemuzu. A znate nekdy dobry gynekology v Hradci Kralove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33682
6.7.23 11:02
@mijdnd píše:
Par dni jak jsem zjistila o svem tehotenstvi. A chci jit na potrat, bohuzel se to tak stalo. Ma nekdo zkusenosti s medikamentoznim potratem? A hlavne potřebuji vedet kdyz zavolam na soukromou genykologii jesli me vezmou ten den nebo dalsi pracovni den, protoze to roztahovat nemuzu. A znate nekdy dobry gynekology v Hradci Kralove?

To ti těžko někdo řekne, zkus tam zítra zavolat, a uvidíš. Já chodím na Ulricháč, ke Kárníkový. Už tam chodím cca 25 let a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.7.23 18:49

@arinecka Ja prave nemam svyho gynekologa, a potrebuju aby me tedy nekdo vzal, zitra budu zkouset volat do Sanusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
6.7.23 19:29
@mijdnd píše:
@arinecka Ja prave nemam svyho gynekologa, a potrebuju aby me tedy nekdo vzal, zitra budu zkouset volat do Sanusu

No, Sanus je soukromá klinika, ale nepočítej s tím, že to bude teď hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.7.23 19:50

@arinecka a za jak dlouho by to bylo? Ja jsem si prave myslela, ze tenhle tyden pujdu na kontrolu a na dalsi bych mohla domluvit potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.7.23 15:19

Doufám, že tu nepříjemnost už máš za sebou, a že jsi v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí