Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Par dni jak jsem zjistila o svem tehotenstvi. A chci jit na potrat, bohuzel se to tak stalo. Ma nekdo zkusenosti s medikamentoznim potratem? A hlavne potřebuji vedet kdyz zavolam na soukromou genykologii jesli me vezmou ten den nebo dalsi pracovni den, protoze to roztahovat nemuzu. A znate nekdy dobry gynekology v Hradci Kralove?
@mijdnd píše:
Par dni jak jsem zjistila o svem tehotenstvi. A chci jit na potrat, bohuzel se to tak stalo. Ma nekdo zkusenosti s medikamentoznim potratem? A hlavne potřebuji vedet kdyz zavolam na soukromou genykologii jesli me vezmou ten den nebo dalsi pracovni den, protoze to roztahovat nemuzu. A znate nekdy dobry gynekology v Hradci Kralove?
To ti těžko někdo řekne, zkus tam zítra zavolat, a uvidíš. Já chodím na Ulricháč, ke Kárníkový. Už tam chodím cca 25 let a jsem spokojená.
@arinecka Ja prave nemam svyho gynekologa, a potrebuju aby me tedy nekdo vzal, zitra budu zkouset volat do Sanusu
@mijdnd píše:
@arinecka Ja prave nemam svyho gynekologa, a potrebuju aby me tedy nekdo vzal, zitra budu zkouset volat do Sanusu
No, Sanus je soukromá klinika, ale nepočítej s tím, že to bude teď hned ![]()
@arinecka a za jak dlouho by to bylo? Ja jsem si prave myslela, ze tenhle tyden pujdu na kontrolu a na dalsi bych mohla domluvit potrat
Doufám, že tu nepříjemnost už máš za sebou, a že jsi v pořádku…