Mokrý orgasmus pokaždé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.11.14 07:53

@14111995
já jsem ta, co jich má 5-6 třeba…

já dosáhnu mokrého orgasmu jen drážděním klitorisu, pokud manžel potom správně dráždí uvnitř, stříkám dál :oops: :)

ale jak říkám, hodně závisí na okolnostech, na tom, jak moc jsem vzrušená a to po dobrém styku jsem opravdu hodně 8)

jinak ale nevidím rozdíl mezi suchým a mokrým, při tom mokrém je víc „nepořádku“ :lol: intenzitou jsou podobné

A5-6

• Citovat
  • Upravit
13672
1.11.14 07:59
@Mari-KusKus píše:
V těhotenství mi to zmizelo, nedokážu se uvolnit, ale pak to bude jistě zase zpět, ten můj se v tom vyžívá :pankac:

Asi tak- teď už mám stejně útrum :? :? :pankac:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 11:57
@Anonymní píše:
@14111995
jinak ale nevidím rozdíl mezi suchým a mokrým, při tom mokrém je víc „nepořádku“ :lol: intenzitou jsou podobnéA5-6

Pro mě to není stejné, jedině po mokrém orgasmu pociťuju úlevu, asi takovou jako muži.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.14 22:03
@Anonymní píše:
Pro mě to není stejné, jedině po mokrém orgasmu pociťuju úlevu, asi takovou jako muži.

já jich musím mít několik, ať už suchých nebo mokrých, ale úlevu pociťuji po každém :nevim: ale ne na moc dlouho, proto asi tolikrát :mrgreen:
 A5-6

• Citovat
  • Upravit
13672
1.11.14 22:13
@Anonymní píše:
Pro mě to není stejné, jedině po mokrém orgasmu pociťuju úlevu, asi takovou jako muži.

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 22:27
@Anonymní píše:
já jich musím mít několik, ať už suchých nebo mokrých, ale úlevu pociťuji po každém :nevim: ale ne na moc dlouho, proto asi tolikrát :mrgreen:
A5-6

mám to taky tak, vždycky několik, i víc než 6 někdy. Taky to tak musím mít. :oops:
Anonymní z 11.43

• Citovat
  • Upravit
5239
1.11.14 22:52

Teda holky, ja jsem rada za jeden, sama po kazdy, s chlapem jen obcas..neumim si predstavit mit to nekolikrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
1.11.14 22:54

Co to je orgasmus? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 16:53
@Pincenza píše:
Co to je orgasmus? 8o :mrgreen: :mrgreen:

Milá princezno, je to především stav mysli a reakce těla, jako když ti přítel dá k narozeninám nové PORSCHE a tebou prochází takový ten příjemný pocit od hlavy až po konečky prstů na nohou, že ten vůz bude celý jenom tvůj a ty se nemůžeš dočkat až usedneš za volant a vyždímeš z něj stovku za necelých pět vteřin. Ale je to pocit asi 1000× intenzivnější a někdy doprovázen při extázi krátkodobou neovladatelností vlastního těla.

Techniky k jeho dosažení jsou popsány skoro všude, netřeba se opakovat, i když s tím vozem se asi standartně v žádné z nich nepočítá. Prostě stačí vlastní ruka, a stimulace míst, takzvaných erotogeních zon, které se u každé dívky, či ženy liší výskytem a množstvím.

Pokud však po nějaké době cítíš že už ti ruka v klíně skoro dřevění a stále se nic dalšího neděje, nejlépe bude si sehnat masážní přístroj k tomu účelu určený - tzv. vibrátor, a nebo zdarma zajistit milence, případně milenku, co bude pro tebe jednodušší a nebudeš pak stále muset kupovat kvůli spotřebě masážního přístroje nové baterky, ikdyž někteří milenci mají také nezanedbatelnou spotřebu.

Nedá se říci, že by byl pro ten účel lepší muž nebo žena, oba dva mohou mít podobné vlastnosti, i když žena bude ve většině případů hravější, a citlivější a nebude ti tam jako bonus nutit něco dalšího s vlastní produkce, co nechceš, takže se ženou máš daleko menší riziko přenosu pohlavních chorob (při vášni bez ochrany) a téměř žádné riziko s ní otěhotnět. Alespoň mě není znám jediný takový případ. kdy žena s ženou otěhotněla, i když bulvární plátky typu Blesk dokáží vymyslet nemožné. Samozřejmě jestli zohlednuješ fakt, co by tomu řekly kamarádi, že s ženou hraješ po večerech i jiné hry, než šachy, nebo kanastu, tak bude lepší volbou muž, co tě bude reprezentovat třeba i na večírcích apd.

PS: sice steré téma, ale kdo si počká, ten se dočká, tak není důvod neodpovědět. Přeji všem krásný den ve kterém trocha recese neuškodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.7.18 19:06

Jde

@14111995 píše:
Ahoj holky, podařilo se Vám dosáhnout mokrého orgasmu i s vibrátorem? Nebo jen s partnerem? Partnera teď totiž nemám a sama už to kort nezvládnu, když ten záhadný G bod přes který se mokrého orgasmu dosáhne nejsnadněji je 5-8cm od poševního vchodu :D Strašně mě to láká, když si tento druh orgasmu pochvalují ženy až do nebes. A né jen ženy :mrgreen:

Mě se to povedlo jen s vibrátorem, abyc vystříkla, s přítelem jen občas vyteču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 19:47

Já mám zase zkušenost trochu opačnou, rozhodně nemám mokry orgasmu pokaždé, s jedním partnerem se mi to párkrát podařilo, ale od té doby cca 10 let už jen klasické orgasmy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa