Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Myslím, že to procento je větší - jen to nevědí a nepotkaly toho, kdo to s nimi umí. Já si 35 let myslela, že tohle se mě netýká.
Ja sem taky presvedcena te se me to netyka, pritel rika ze to umi kazda jen to nevi, zati se to teda nepovedlo a ted diky tehotenstvi radsi brzdime.. ![]()
Já teda když už orgasmus, tak také pokaždé mokrý… mám to tak cca poslední tři roky po ukončení kojení - náhodou se to vyskytlo, překvapilo nás to a teď už to jde celkem bez problémů. Musím s tím holt počítat a buď pod sebe dát podložku (používám tu z Ikea do dětských postýlek, ručník, i složený, mi proteče…)
Manžel je taky spíš nadšený. Mě to občas štve, na nějaký vášnivý sex mimo dosah sprchy můžu zapomenout nebo si to holt nesmím tak užívat, abych se neudělala.. ![]()
Taky jsem to tak jednu dobu měla. Snad půl roku to trvalo a pak to zase odeznělo a teď se povede občas ![]()
@Anonymní píše:
Já teda když už orgasmus, tak také pokaždé mokrý… mám to tak cca poslední tři roky po ukončení kojení - náhodou se to vyskytlo, překvapilo nás to a teď už to jde celkem bez problémů. Musím s tím holt počítat a buď pod sebe dát podložku (používám tu z Ikea do dětských postýlek, ručník, i složený, mi proteče…)Manžel je taky spíš nadšený. Mě to občas štve, na nějaký vášnivý sex mimo dosah sprchy můžu zapomenout nebo si to holt nesmím tak užívat, abych se neudělala..
Tak já používám složenou velkou osušku a i ta už parkrát protekla, ale je to nádhera.
@Mari-KusKus No nám se to právě od porodu povedlo snad 3-4
Máš pravdu, je to hodně o uvolnění, ale taky mi připadá, že to po tom porodu není jako dřív, jestli mi rozumíš ![]()
@Anonymní píše:
@Jitus.Slavickova je to mj. otázka velkého uvolnění, velké důvěry.
Tak ja mam problem normalne a tohle je pro me asi vrchol vseho..ale tak uvidime po porodu, treba se neco objevi..duveru mam 100% a uvolneni taky..
@Deninina
ještě nerozumím, ještě mám miminko v bříšku ![]()
doufám, že pokud se nebude dařit, tak Michael nepropadne skepsi
![]()
Moc závidím.
teď po porodu jak kojim bych byla vděčná za jakýkoliv orgasmus a o vlhkém nemluvě
![]()
Tak já mám orgasmů třeba 5-6 za sebou a první nebo druhý bývají mokré… nebo oba… nebo všechny
pokud je správné rozpoložení, musím mít pod sebou ručník a někdy i to je málo ![]()
naštěstí manžel je spokojen a má to rád… předešlý partner se mě ptal, jestli jsem se počůrala
ale on neměl rád ani orál, takže měl mokrou jen ruku ![]()
Asi nevím jestli nejsem mimo, orgasmus mám vlhky vždycky, ale nikdy tolik, abych namočila ručník, nebo možná ziju v domeni, že tolik vyprodukoval manžel? ![]()
@Anonymní píše:
Tak já mám orgasmů třeba 5-6 za sebou a první nebo druhý bývají mokré… nebo oba… nebo všechnypokud je správné rozpoložení, musím mít pod sebou ručník a někdy i to je málo
naštěstí manžel je spokojen a má to rád… předešlý partner se mě ptal, jestli jsem se počůralaale on neměl rád ani orál, takže měl mokrou jen ruku
Nektery chlapy jsou divny no..na stesti mam chlapa kterej je nebojsa ![]()
@zrza8 píše:
Asi nevím jestli nejsem mimo, orgasmus mám vlhky vždycky, ale nikdy tolik, abych namočila ručník, nebo možná ziju v domeni, že tolik vyprodukoval manžel?
Sperma a ženský ejakulát mají úplně jinou konzistenci, to je rozpoznatelné.
Ahoj holky, podařilo se Vám dosáhnout mokrého orgasmu i s vibrátorem? Nebo jen s partnerem? Partnera teď totiž nemám a sama už to kort nezvládnu, když ten záhadný G bod přes který se mokrého orgasmu dosáhne nejsnadněji je 5-8cm od poševního vchodu
Strašně mě to láká, když si tento druh orgasmu pochvalují ženy až do nebes. A né jen ženy ![]()