Moluska a těhotenství

2331
14.1.13 14:24

Moluska a těhotenství

Zdravím,

sestře zjistili moluska a prý je chytla od dítěte - patrně mého syna.
Jak moc jsou nakažlivá popř. jaký vliv to může mít na moje těhotenství- u mě ne neobjevili - synovi na ruce jedna, sestře taktéž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
14.1.13 14:31

Jsou to vlastně bradavičky, infekční je ten hnis/krev z nich. Samy od sebe by měly za půl roku zmizet. Dcera taky jednu měla a zlikvidovala jsem jí - propíchla jsem jí a pomazala jódem, teda lilo z toho docela dost krve, tak jsem to mazala, dokud to nepřestalo. Můj synovec měla asi 4, chytrý kožař napsal mastičku za 300kč, molusky vyhnisaly, jeho to svědilo a neuvěřitelně si to roznesl, takže jediné řešení je teď mu to chirurgicky odstranit. Ten, kdo je má, se nesmí koupat se zdravým člověkem (kožařka mi říkala, že ve vodě nějak změknou či co a snadno se roznáší). Snadno je chytneš třeba v bazénu…používat svůj ručník, své povlečení. Vliv molusek na těhotenství nevím, ale řekla bych bezvýznamný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
14.1.13 14:35

@micelinka hm závodně plave, takže to má patrně z bazénu :zed: teda měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.13 14:38

@LN13 ještě to prý snáž chytnou jedinci s oslabenou imunitou. Tak mu jí odstraň, moje tehdy 14m holčička o tom ani nevěděla, měla jí na ramínku. Podle inkubační doby jí chytla v létě na koupališti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí