Molusky a očkování TBC

Lenka76
12.10.12 10:40

Molusky a ockovani TBC

Ahoj holky, kamaradka potrebuje poradit, jeji deti maji molusky, mladsi syn 7 mesicu, ma jit ted na ockovani TBC a ma ty molusky, tak nevime, jestli se s tim muze jit nebo ne. Bydlime v zahranici, kde to tu nikdo neresi, do deti perou vakciny klidne 3 naraz…nema dokonceny klasisky ockovani, a proste ma dneska posledni termin ockovani TBc, jinak mu ho uz nedaji..Ja vim, ze se ma pockat az na dokonceni povinneho ockovani a az potom, ale jak jsem psala, tady na to nejak neberou ohled..;-(diky za rady.;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13750
12.10.12 11:33

Já bych teda nedala, jestli je šance, že mu ho už pak nedají a nic se nestane, tak bych ho odmítla. Očkování proti TBC je svinstvo, určitě bych ho nedala mezi další očkování, navíc ty molusky značí oslabení organismu. Takže za mě ne, nic se nestane, pokud ho mít nebude. Můj syn ho také nemá a v dohledné době mít nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
12.10.12 12:30

Co to jsou molusky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
12.10.12 12:49

@veria takové infekční bradavičky, vyhledej si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
12.10.12 13:06

Nejsem doktor, ale myslím, že i s moluskou se dá oočkovat. Tedy ne myslím, ale vím to, protože nám dceru doktor taky očkoval ač měla molusku na ručičce. O tom, že by měla mít oslabený organismus když má molusku, jsem tedy nikdy neslyšela, spíš že je to virového původu, tudíž to někde lehce chytne. Ať nechá kamarádka molusku sundat - seškrábnout doktorem a bude mít pokoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
12.10.12 16:48

Ahojky, dekuju za rady..nakonec to zrusila, stejne se nam nelibilo, ze ho chteji naockovat TBC uprosted jineho ockovani…s tema moluskama bude muset jet do Cech, protoze tady se dostat ke specialostovi je na dlouhou trat…v CR to bude urcite rychlejsi a ucinejsi…diky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13750
12.10.12 21:56

@Lenka76 tak ať si o těch moluskách něco vyhledá, protože se jich jde zbavit i bez doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
13.10.12 09:19

AnastazieB:uz jsme hledaly, nechala si dokonce z Cech dovezt nejaky krem. zatim ty jejich pupinky nejdou propichnout, uz jsou asi v ty fazi zahojeni. Tady ji jeden cesky doktor, ktereho zname, objednal na kozni, ale to bude tak 3 mesice, nez prijde na ni rada, mozna, ze uz se s tim popere sama, ale oni tu stejne s tim nic nedelaji..nasly jsem tu ale dobry rady, jaky masticky a bylinky, takze snad si neco sezene..nebo alespon v tech cechach..diky moc za rady:kytka:

• Citovat
  • Upravit
jeja
21.10.13 14:46

prosim o radu

Ahoj vedel bi mi niegdo poradit ako bi sa to dalo liecit aj inak ako viskrabnutim preto ze smojov cerou chodime uz viac ako dve roky na viskriabnutia a je to dos bolestive as prilis ma to po celej tvaricke jedno sa viskriabe a druhe narastie ma to aj na vieckach dos ma to trapi ako to bude i buducnosti doma jej to licim. visusujem liehom a tek. pudrom ale malo ktorA spadne sama.. mam aj mladsiu ceru a tej som uz tierz zbadala na tvari a jej dokonca aj na chrbte uz neviem co mam robit prosim poradte…ked mate taky problem ako ja ja som stoho cela zufala ked pozeram ako jim to skrabu dole..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA