E-coli u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
11.10.12 13:09

e coli u miminka

Ahoj.Byli jsme hospitalizovaní pro laryngitidu(malej se dusil a přestal dýchat) a po propuštění z nemocnice má stále prujem.Dnes zjištěná E-COLI ve stolici.
samozřejmě sem hned hledala na internetu a třeba zde píšou že nemoc muže končit smrtí, ale přece kdyby to bylo vážné tak nás někam hospitalizují né?
No sem pěkně vyděšená tak douám že je zde někdo kdo E colu měl a uklidní mě.
Tomáškovi je 5 měsícu a je pouze kojen

http://www.orift.com/…zakladni-270

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
11.10.12 13:16

Doporučené léky -enterol
Ještě mu mám míchat do mléka laktobacílky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.10.12 13:19

To se divím ale že vás pustili domů když má průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
11.10.12 13:22

Syn to měl, ale byl už větší cca rok a půl až dva. Odeznělo to jako klasická střevní viróza a bral taky enterol. Pamatuju si, jak mě to vyděsilo, protože mi kvůli tomu volala ženská z hygieny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.12 13:23

@bobin no ono to začalo až po propuštění, takže nejspíš jsme si to odvezli právě z nemocnice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.10.12 13:27

@Kamča.dalmatinka Ty to je hrozný :cert: My měli ted nebo ještě máme jinou bakterii ( Campylobakter)ale to nechápu s čeho to mohl chytit ten tvůj brouček to ti neřekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.10.12 13:32

Dcerka měla E.coli teď v létě, přivezla si to z chaty a nebo to má možná z písku, jako ho pořád strká do papulky, a dostali jsme na to samozřejmě léky, nechápu, jak se toho máte zbavit s Enterolem?? 8o 8o Jsou na to přímo sirupy, nejsou to antibiotika, ale musí se to přeléčit. Co je nevýhodou E.coli je fakt, že snižují imunitu, takže dcera mi následně promarodila dva týdny a dostala antibiotika, takže nám doktorka napsala ještě takové, které opět hubí E.coli. Teprve teď půjdeme na kontrolní stěry, musí se chodit několik týdnů po vybrání léků.

Takže jsem docela v šoku, že vás vůbec propustili domů, pak by mě teda hodně zajímalo, z čeho jste to chytli, předpokládám, že je syn kojený a nebo i kdyby byl na UM, tak mu dáváš kojeneckou nebo převařenou vodu a pak je mi teda v neposlední řadě záhadou, proč to doktorka neléčí, protože Enterol, mám zato, že pomůže jen proti průjmům, ne proti E.coli, ale to nevím jistě, raději si to ověř nebo koukni do příbalového letáku.

No a poslední rada - přestaň dávat synovi laktobacílky, E.coli podporují a průjem se nebude léčit. Nasaď mu je až ve chvíli, kdy začne mít tuhou stoličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.10.12 13:40

Dcerka teď prodělala zánět ledvin způsobený e.coli. Taky lahůdka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.10.12 13:54
@hofka píše:
Dcerka teď prodělala zánět ledvin způsobený e.coli. Taky lahůdka.

Cooo?? a jak se ji to stalo? jakou to má souvislost? Oni vám nepřišli ne E.coli a pak až na zánět? Dcera totiž od té doby fakt není ok a třeba ji ofoukne v lese a hned jí vyletí teploty na 39 :roll: právě se chystám za doktorkou, protože se mi to vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
11.10.12 14:02
@Kamča.dalmatinka píše:
Doporučené léky -enterol
Ještě mu mám míchat do mléka laktobacílky

My si tím prošli v 9 měsících, léčba stejná jako u vás. Doufám že už to nikdy nezažiju, neustále se jí z pleny valila hnědá voda. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
11.10.12 14:15

Mala mela Ecoli ve trech tydnech, byly jsme na infekcnim, dostala antibiotika a pak tam jeste chytla rotaviry a ja s ni, takźe jsme tam byly devet dni, nez jsme to vylecily obe, domu nas nechteli pustit, ale pry kvuli tem rotavirum…s e-coli rikali, ze by nas pustili a antibiotika by pry dobrala doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
11.10.12 14:16

Jo a mela davala sem ji tam na lzicku Smectu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.12 14:29

Jak sem psala je pouze kojen takže ze žádného jídla to chytit nemohl.Ani žádné čajíky, vodu, nic nikdy neochutnal. Také dudlík nedudlá že by jsme ho někde vyváleli. Také nikde mimo domov jsme nebyli. Zvíře také nevlastníme.
problémy začli po propuštění z nemocnice takže nejspíš jsme si tenhle suvenýr přivezli opravdu z nemocnice. Přece jen j tam spoustu nemocních dětí, ruzná vyšetření. Také dostal před sonem žaludku 120ml čaje sondou do bříška, tak třeba s toho :nevim:

No to už je jedno. Prujmy má hrozný, ale zase nic aby jsme to nezvládli. Spíš jen tak vždy zašpiní po uprdnutí plínku. Denně jich spotřebuju už týden 20-35 každý den :pankac: takže chlap ani nestačí vozit balíky.

Sem s toho uplně ko. Nejdřív mi přestal dýchat, jela pro nás rychlá, když už se mi přestal dusit tak zase tohle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
11.10.12 14:39

Kamco, koukam, ze mate same lahudky:(

Nejakou formu e.coli jsme meli take, je toho plno… Ale uz byl starsi, tenkrat jsme take nedostali nic, krom enterolu, samo zvysena Higiena a odeznelo to samo, pak kontrolni stery… No a e.coli uz byli pryc, ale bylo tam zase necojineho… Takze des… Drzim palecky, at je maly brzo v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.12 14:58

@adus no to jo. Už fakt nevim co dělám špatně :nevim:.S matyáškem nikdy nic, ten byl zdravej jak řípa a Tomík už od početí chudáček furt něco. :? .Snad už máme ale vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí