Molusky, jak je to možné?

Anonymní
5.5.21 19:58

Molusky jak je to možné

Dobrý den, ráda bych se vás na něco zeptala. Nedávno se mi na zadku objevily bradavicky.. Když jsem šla na kožní, paní doktorka mi řekla, že jsou to molusky. Nechápu jak je to možné, na internetu jsem se dočetla že se to roznasi pohlavním stykem a nebo třeba z veřejných bazénu. No vzhledem k tomu, že bazény jsou zavřené tak z tama to není a co se týče sexu, ten jsem neměla trictvrte roku. Myslíte, že to je třeba z práce? Pracuji ve fabrice a záchody tam nejsou zrovna v úchvatném stavu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3862
5.5.21 20:22

Myslimsi, ze to opravdu muzes mit z toalety. Dcera je mela, myje nastesti nechytli, ale byl to beh na dlouhou trat. Dcera je pravdepodobne prinesla z jesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.5.21 21:04

Sedáš si prkénko na WC třeba v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 07:14

Ano sedam, ale vždy jsem si to utrela

• Citovat
  • Upravit
4731
6.5.21 07:23

Tak molusky jsou vysoce infekcni, navic od infekce k projevum muze ubehnout dlouha doba..mohla jsi to chytit klidne v praci, od nekoho z kolegu, u ktereho to ma zrovna dite doma, na te toalete, nebo uz nekde pred nekolika mesici, tohle neni pohlavni nemoc, takze fakt kdekoli jsi to mohla chytit… ja mela molusky jako dite, lecba byla otravna, ale slo to docela dobre, rychle.. Mas to teda na blbym miste :? no preju, at se to brzy vyleci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.5.21 08:32
@Anonymní píše:
Ano sedam, ale vždy jsem si to utrela

Tak to asi nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.5.21 09:53

Syn je měl ze školního bazénu. Byl na seškrabu a tím se mu že 4 to rozlezlo na stovky, celé nohy, zádech, mezi nohama. Hrůza, celý rok nesměl do bazénu ani v létě. Vypichovala jsem, desinfikovala, nervy v háji. Pak jsem koupila krém molusan a trošku zabral.
Po roce to úplně zmizelo samo. V cizině se to prý vůbec neléčí, tělo si s tím poradí samo do roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 20:53

Ahoj, můžu se zeptat jak to dopadlo s léčbou? Co pomohlo a tak… Já jsem na kožním dopadla úplně stejně. :oops: jsem z toho dost na mrtvici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 21:21

@Polkaholka
Ahoj, dopadlo to tak, že je stále mám (byla jsem je seskrabat na kožní ale zase se to objevilo) a dokonce se mi to rozlezlo až na intimní partie a teď tomu doktorka říká „genitalni bradavicky“. Dala mi na to nějaké antibiotika s tím, že to nepomůže na ty staré a velké, ale zabrání to v tvoření nových + mi dala masticku aldera nebo jak a tu absolutně nedoporučuji pokud trpis na kožní problémy nebo máš problémy se slabou kůží. Vůbec mi to nepomohlo a rozežralo mi to „spodek“, měla jsem tam mokvajici strupy a týden nemohla chodit, hrozně to bolelo a svedelo, tak jsem volala doktorce, načež mi kožní řekla, že jsou to vedlejší ucinky a už to brát nemám a za týden strupy zmizi. Nakonec jsem volala na gynekologii, příští týden tam půjdu na kontrolu a podívá se na to, ale nejspíš půjdu do nemocnice s tím. Říkala, že odstranění v intimních partiích je velice bolestivé a proto se to řeší lokálním umrtvenim. Doufám, že Ti to zmizí samo a neprozijes si tolik bolesti a zoufalství jak já. Přeji Ti pevné nervy :(

• Citovat
  • Upravit
29.12.21 21:37
@Anonymní píše:
@Polkaholka
Ahoj, dopadlo to tak, že je stále mám (byla jsem je seskrabat na kožní ale zase se to objevilo) a dokonce se mi to rozlezlo až na intimní partie a teď tomu doktorka říká „genitalni bradavicky“. Dala mi na to nějaké antibiotika s tím, že to nepomůže na ty staré a velké, ale zabrání to v tvoření nových + mi dala masticku aldera nebo jak a tu absolutně nedoporučuji pokud trpis na kožní problémy nebo máš problémy se slabou kůží. Vůbec mi to nepomohlo a rozežralo mi to „spodek“, měla jsem tam mokvajici strupy a týden nemohla chodit, hrozně to bolelo a svedelo, tak jsem volala doktorce, načež mi kožní řekla, že jsou to vedlejší ucinky a už to brát nemám a za týden strupy zmizi. Nakonec jsem volala na gynekologii, příští týden tam půjdu na kontrolu a podívá se na to, ale nejspíš půjdu do nemocnice s tím. Říkala, že odstranění v intimních partiích je velice bolestivé a proto se to řeší lokálním umrtvenim. Doufám, že Ti to zmizí samo a neprozijes si tolik bolesti a zoufalství jak já. Přeji Ti pevné nervy :(

:,( :,( :,( Tak to jsem slyšet nechtěla. A to už s tím bojuješ tak dlouho? A co intimní život? No ty kráso… Nejhorší je to na psychiku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 21:50

@Polkaholka
Bojuju no, na netu jsem se dočetla, že kdo má slabší imunitu což já mám, tak se to za pár let může objevit znovu.
Intimní život se docela dá, snažím se to příteli vynahradit jinak a když to nejde, vezmeme si kondom, on má imunitu hodně dobrou a musím zaklepat, protože zatím se to nevyskytlo a snad ani nevyskytne u něj. Já na podobné věci trpěla od malička. Ale opět se mi to v intimních partiích rozleza a je to větší, nemůžu se dočkat až půjdu na gynekologii a doufám, že mi paní doktorka pomůže i kdyby mi to měla řezat :D chci se toho prostě zbavit. Nejhorší na tom je, že vůbec nevím, kde jsem to chytla :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
29.12.21 21:51
@Anonymní píše:
@Polkaholka
Bojuju no, na netu jsem se dočetla, že kdo má slabší imunitu což já mám, tak se to za pár let může objevit znovu.
Intimní život se docela dá, snažím se to příteli vynahradit jinak a když to nejde, vezmeme si kondom, on má imunitu hodně dobrou a musím zaklepat, protože zatím se to nevyskytlo a snad ani nevyskytne u něj. Já na podobné věci trpěla od malička. Ale opět se mi to v intimních partiích rozleza a je to větší, nemůžu se dočkat až půjdu na gynekologii a doufám, že mi paní doktorka pomůže i kdyby mi to měla řezat :D chci se toho prostě zbavit. Nejhorší na tom je, že vůbec nevím, kde jsem to chytla :zed:

Nemůže být příťa milý přenašeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 22:16

@Russet
To rozhodně ne. Navíc, když jsem ho poznala, už jsem na to trpěla.

• Citovat
  • Upravit
30.12.21 07:42
@Anonymní píše:
@Polkaholka
Intimní život se docela dá, snažím se to příteli vynahradit jinak a když to nejde, vezmeme si kondom, on má imunitu hodně dobrou a musím zaklepat, protože zatím se to nevyskytlo a snad ani nevyskytne u něj. Já na podobné věci trpěla od malička. Ale opět se mi to v intimních partiích rozleza a je to větší, nemůžu se dočkat až půjdu na gynekologii a doufám, že mi paní doktorka pomůže i kdyby mi to měla řezat :D chci se toho prostě zbavit. Nejhorší na tom je, že vůbec nevím, kde jsem to chytla :zed:

No já právě taky nevím. Celý život jsem s manželem. Jestli jsem to chytla v bazénu nebo na WC, ale já si většinou nesedam :nevim: A ještě se prosím zeptám… Chodíš s tím na gyndu nebo na kožní? Mě to řekla kožní, ale tam se mi s tím znovu nechce. A odstraňuješ si je nějak sama? Mě řekla, že nové mám seškrábnout a vydesinfikovat, a tak to dělám, jenže ono jich vyleze třeba 5 za týden a já mám pocit, že jsou teď mrňavý a ani je nepoznám. A ještě se chci zeptat jak to máš s holením? Neroznese se to tím? Do té doby, než jsem zjistila, co to je, tak jsem se holila normálně s bylo to vše stejné. Teď mám strach… už jsem z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.21 10:14

@Polkaholka
No byla jsem s tím na kožní i alergologii a příští týden jdu na gyndu.
Cooo mě neřekla nic o odstraňování, protože říkala, že i pro doktory je to těžké díky tomu, že se to roznese krví ta infekce nejčastěji což navazuji i na to holení, nedoporučuji to, protože si to můžeš seskrabnout a bude Tě to svedet, bolet a ještě se to roznese :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek