Molusky? Nebo ne

161
26.1.23 10:14

Molusky? Nebo ne

Zdravím,

na tváři se mi objevili tyto „výrůstky“. Vždy jsem se je snažila vymáčknout, zda to není beďar. Vytekla z toho čirá tekutina.
Jak tam jsou ty tři pod sebou tak ty mám už asi 2 roky. Loni jsem s tím byla u kožní, která mi na to nic neřekla a k sestře mě poslala na tekutý dusík.
Ale nepomohlo to. A teď se mi k tomu objevil další, viz. druhý obrázek.
Tak včera jsem šla opět ke kožní, která opět nic neřekla a poslala mě znovu na tekutý dusík. Tak jsem se vyptala sestry a ona, že se to musí tím dusíkem provádět každé 2 týdny dokud to nepomůže. To mi před rokem neřekli… a o tom co to může být také nic neřekli.
A dnes se mi objevil další jeden ťuplík…

Zjistila jsem si, že to mohou být molusky. Akurát to nesvědí, a mám jen tyto, o kterých jsem psala, takže se to tak moc nemnoží, jak se píše na internetu (ty tři růžové mám už 2 roky a až teď přibily ty dva další).

Chci mít hezký obličej, co dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37252
26.1.23 10:22

Nejsou to spis bradavice? Segra je měla taky, vypalovali to tím dusíkem, ale pomohlo to vždy na chvíli. Musela pak zničit jednu mateřskou, kterou měla někde na ruce a zmizely všechny. Molusky dětem kožní buď propichla a vymackla, nebo na to napsala takový jakoby lak, kterým se to mazalo. Ale molusky se rychle šíří, syn si přinesl jednu a za chvíli to přenesl i na druhého a měli toho plné ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.1.23 10:22

Mně to jako moluska nepřijde, dcera je kdysi měla a byl to takový hodně vystouplý pupínek, uprostřed propadlý, molusky časem zrajou, měněji tvar a víc vystupují nad kůži, když se zmáčknou, tak se z nich dostane taková bílá kulička, taková celkem tuhá, není to jen vodička…potom se ztratí…ale ta krev z toho a ta bílá kulička jsou infekční, takže se zase může udělat jinde, musí se dezinfikovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.1.23 10:27

Ani napodruhé tě nenapadlo se doktorky zeptat, co to konkrétně je? :roll: Mě to přijde spíš jako tuková bulka, na druhé fotce skoro jako piha, ale určitě to tu neposoudíme odborněji, než na kožním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4101
26.1.23 10:27

To urcite nebudou molusky. Radi se vysevaj, prenasej i jinam..dcera je mela a vnitrek nebyl tekuty, ale tuha kulicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
26.1.23 10:29
@Kriss Tina píše:
Nejsou to spis bradavice? Segra je měla taky, vypalovali to tím dusíkem, ale pomohlo to vždy na chvíli. Musela pak zničit jednu mateřskou, kterou měla někde na ruce a zmizely všechny. Molusky dětem kožní buď propichla a vymackla, nebo na to napsala takový jakoby lak, kterým se to mazalo. Ale molusky se rychle šíří, syn si přinesl jednu a za chvíli to přenesl i na druhého a měli toho plné ruce.

Ja prave vubec nevim :nevim: a zadnou materskou ani jinou bradavici nemam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
26.1.23 10:31
@unuděná píše:
Ani napodruhé tě nenapadlo se doktorky zeptat, co to konkrétně je? :roll: Mě to přijde spíš jako tuková bulka, na druhé fotce skoro jako piha, ale určitě to tu neposoudíme odborněji, než na kožním.

Nase kozni je dost neprijemna. Byla jsem loni objednana jinam, s cekaci dobou 3 mesice, a jako naschval jsem omarodila, takze jsem nejela, pak jsem se na to vyprdla, byla by dalsi cekaci doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.1.23 10:32

Bradavici poznáš tak, že má vprostředku kořínek, to z téhle fotky opravdu nevypadá. A hlavně bys jí nevymáčkla, to by bolelo a netekla by z toho tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
26.1.23 10:35
@unuděná píše:
Bradavici poznáš tak, že má vprostředku kořínek, to z téhle fotky opravdu nevypadá. A hlavně bys jí nevymáčkla, to by bolelo a netekla by z toho tekutina.

No to na bradavici opravdu nevypada. Podle fotek z netu to vypada jak molusky… tak ja nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
26.1.23 10:37

Ze by to bylo treba z kosmetiky, makeup pouzivam ale jen jako korektor. A porad jeden a ten sami uz asi 8 let. Vecer se poctive odlicuji.
Ale je pravda, ze jsem asi posledni rok odlucvadla nekdy i jen mikro hadrikem bez pripravku…
:nevim: jinak me uz nic nenapada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.1.23 10:46

Taky si myslim, ze molusky spis ne. Ty by se sirily rychleji, navic u molusek by stacilo propichnout a vydesinfikovat..neobjevovaly by se na stejnych mistech..zkusila bych jinou kozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
26.1.23 12:22

Molusky urcite ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie