Monitor dechu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IMI
2766
8.6.10 14:09

Elik pokud polozim monitor snimacem nahoru, zacne rvat i kdyz pojedu tankodrom. Nefunguje na cidlo pohybu monitoru, ale pohybu plochy vuci snimaci. takze kdyz s nim budu hazet a nedotknu se snimace, zacne rvat. Funguje na principu doteku priska na snimac a mel by dokazat rozlisit pravidelny dejchani od jinejch nahodnejch pohybu. Jak uz sem rekla, v aute je to spis pro klid duse a vyrobce to i uvadi, ze v aute neni 100%, stejne jako v jedoucim kocarku, pokud nejede po rovny podlaze v supermarketu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
8.6.10 14:17

Aha, takže je to přece jen vychytanější než jen snímání otřesů, díky za vysvětlení.

Takže jiný návrh testu: připneš monitor k sobě, pojedeš autem, a nebudeš půl minuty dýchat… začne řvát?? (no to je jen takový blbý pokus o vtip… ale nic jinýho jak to otestovat mě nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.6.10 14:19

Elik Jo no pripnu si ho na plinku :lol: A taky nebudu radit a tocit volantem a to vse bez dechu. Myslim ze by rvat zacat, sice trochu pozdejc, ale za to pravem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
8.6.10 14:25
IMI píše:
Elik Jo no pripnu si ho na plinku :lol: A taky nebudu radit a tocit volantem a to vse bez dechu. Myslim ze by rvat zacat, sice trochu pozdejc, ale za to pravem :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: no a výsledek testu by bylo MONITOR USPĚL, super ne?

Tak ještě mě napadlo, že by sis mohla půjčit na hřbitově mrtvolu, připnout jí to na plínku a vozit jí autem…

Zakladatelce se omlouvám, že jsem to tady trochu zaplevelila, je dneska trochu horko no, už mlčím, už mlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.6.10 14:30

elik Kokam ze mas dvojcata, na ne je to prave fajn, ze treba muzou bejt obe v jedny postylce nabo muze mimco spat s rodicema (ne porad, pak je to zlozvyk) a monitor bere jenom toho, kdo to ma primontovany.

Jeste me napadlo to testnput s panenkou, ale zadnou nemam a zdaj se mi dost prkeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.6.10 14:51

ahoj jen takovej dotaz, vzit si mimi do postele a spat spolu, ja bych se bala ze bud ja nebo pritel (dost se vrti v noci) ho zalehnem, nebo mu nejak ublizime, nedavno sem dala priteli loket (nechtene ze spani) az mu tekla krev z nosu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.6.10 14:56

iwi sice si dotaz vlastne nemela, ale mimco by nemelo s rodicema spat v posteli, prave kvuli tomu, ze se zvysuje riziko nahlyho umrti, hlavne ne kdyz nekdo s rodicu vzal nejaky prasky, je kurak nebo pil alkohol. Ja bych se s detma nevyspala, takze od malicka jsou zvykany v postylkach, ale je pravda, ze po 5 hodine rani, podlehnu revu a mensiho si vezmu k sobe, ale spanek nic moc, hlidam i polovicku, ten je kopaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.6.10 14:59

ja si pak miminko taky nebudu brat do postele,radeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.6.10 15:04

iwi Jeste ze se kluci bezproblemu naucili na postylky, pac nekdy jsou neodbytny a ten krik… To bych je i do ty postele vzala, jenom aby bylo ticho. Ale rikam, nastesti to nevyzadujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.6.10 15:19

Dle meho je monitor dechu vymozenosti, bez ktere se vsichni pred par lety obesli. Uvazovala bych o nem v pripade nedonosence nebo jinych problemu, kdyz je ditko v poradku, zbytecne podle me stresuje maminku .. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.6.10 15:34

Zaira Me teda nestresoval a nestresuje, naopak. Ale to je asi u kazdyho jiny. Me penize za monitor nechybely a nebylo mi lito je za to dat. A driv byla vymozenost i ockovani a kocarek a plinky na jedno pouziti. Takze tak. :wink: To je na kazdym, netvrdim, ze bez nej se neda prezit, da to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
9.6.10 08:16

Taky ten monitor dechu chceme, nebo budu stat u postylky jak prikovana..
Na kolik vubec prijde penez??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
9.6.10 08:57

Iwi Netusim, pohledej na netu. Me Nanny stala v prepoctu cca 2200 Kc a respisense taky tak. ale jsou i jiny znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
9.6.10 10:58
IMI píše:
Zaira Me teda nestresoval a nestresuje, naopak. Ale to je asi u kazdyho jiny. Me penize za monitor nechybely a nebylo mi lito je za to dat. A driv byla vymozenost i ockovani a kocarek a plinky na jedno pouziti. Takze tak. :wink: To je na kazdym, netvrdim, ze bez nej se neda prezit, da to je jasny.

Imi, mně v tomhle případě nejde o peníze..Pokud se mi holky narodí predcasne, monitor dechu si opatrim,protoze u nedonosencu je to riziko trochu jinde nez u zdravych deti..spíš by me celkove stresovalo to, co tebe uklidňuje.. říkáš, že dáš monitor dítku ,když jdeš do vedlejší místností,když jedeš autem..z tohohle bych já magořila,než aby mě to uklidňovalo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.6.10 11:03

Zairo: mě nestresoval, naopak jsem byla vklidu. Pípal mi první měsíc hodně často i třikrát za noc. Te%d už vůbec, ale máme ho pořád. Kdybych ho neměla, malá už nemusela být a taky bych se nešla ani napít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky