Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Elik pokud polozim monitor snimacem nahoru, zacne rvat i kdyz pojedu tankodrom. Nefunguje na cidlo pohybu monitoru, ale pohybu plochy vuci snimaci. takze kdyz s nim budu hazet a nedotknu se snimace, zacne rvat. Funguje na principu doteku priska na snimac a mel by dokazat rozlisit pravidelny dejchani od jinejch nahodnejch pohybu. Jak uz sem rekla, v aute je to spis pro klid duse a vyrobce to i uvadi, ze v aute neni 100%, stejne jako v jedoucim kocarku, pokud nejede po rovny podlaze v supermarketu. ![]()
Aha, takže je to přece jen vychytanější než jen snímání otřesů, díky za vysvětlení.
Takže jiný návrh testu: připneš monitor k sobě, pojedeš autem, a nebudeš půl minuty dýchat… začne řvát?? (no to je jen takový blbý pokus o vtip… ale nic jinýho jak to otestovat mě nenapadlo ![]()
Elik Jo no pripnu si ho na plinku
A taky nebudu radit a tocit volantem a to vse bez dechu. Myslim ze by rvat zacat, sice trochu pozdejc, ale za to pravem ![]()
IMI píše:
Elik Jo no pripnu si ho na plinkuA taky nebudu radit a tocit volantem a to vse bez dechu. Myslim ze by rvat zacat, sice trochu pozdejc, ale za to pravem
no a výsledek testu by bylo MONITOR USPĚL, super ne?
Tak ještě mě napadlo, že by sis mohla půjčit na hřbitově mrtvolu, připnout jí to na plínku a vozit jí autem…
Zakladatelce se omlouvám, že jsem to tady trochu zaplevelila, je dneska trochu horko no, už mlčím, už mlčím.
elik Kokam ze mas dvojcata, na ne je to prave fajn, ze treba muzou bejt obe v jedny postylce nabo muze mimco spat s rodicema (ne porad, pak je to zlozvyk) a monitor bere jenom toho, kdo to ma primontovany.
Jeste me napadlo to testnput s panenkou, ale zadnou nemam a zdaj se mi dost prkeny
ahoj jen takovej dotaz, vzit si mimi do postele a spat spolu, ja bych se bala ze bud ja nebo pritel (dost se vrti v noci) ho zalehnem, nebo mu nejak ublizime, nedavno sem dala priteli loket (nechtene ze spani) az mu tekla krev z nosu ![]()
iwi sice si dotaz vlastne nemela, ale mimco by nemelo s rodicema spat v posteli, prave kvuli tomu, ze se zvysuje riziko nahlyho umrti, hlavne ne kdyz nekdo s rodicu vzal nejaky prasky, je kurak nebo pil alkohol. Ja bych se s detma nevyspala, takze od malicka jsou zvykany v postylkach, ale je pravda, ze po 5 hodine rani, podlehnu revu a mensiho si vezmu k sobe, ale spanek nic moc, hlidam i polovicku, ten je kopaci.
iwi Jeste ze se kluci bezproblemu naucili na postylky, pac nekdy jsou neodbytny a ten krik… To bych je i do ty postele vzala, jenom aby bylo ticho. Ale rikam, nastesti to nevyzadujou.
Dle meho je monitor dechu vymozenosti, bez ktere se vsichni pred par lety obesli. Uvazovala bych o nem v pripade nedonosence nebo jinych problemu, kdyz je ditko v poradku, zbytecne podle me stresuje maminku .. ![]()
Zaira Me teda nestresoval a nestresuje, naopak. Ale to je asi u kazdyho jiny. Me penize za monitor nechybely a nebylo mi lito je za to dat. A driv byla vymozenost i ockovani a kocarek a plinky na jedno pouziti. Takze tak.
To je na kazdym, netvrdim, ze bez nej se neda prezit, da to je jasny.
Taky ten monitor dechu chceme, nebo budu stat u postylky jak prikovana..
Na kolik vubec prijde penez??
Iwi Netusim, pohledej na netu. Me Nanny stala v prepoctu cca 2200 Kc a respisense taky tak. ale jsou i jiny znacky.
IMI píše:
Zaira Me teda nestresoval a nestresuje, naopak. Ale to je asi u kazdyho jiny. Me penize za monitor nechybely a nebylo mi lito je za to dat. A driv byla vymozenost i ockovani a kocarek a plinky na jedno pouziti. Takze tak.To je na kazdym, netvrdim, ze bez nej se neda prezit, da to je jasny.
Imi, mně v tomhle případě nejde o peníze..Pokud se mi holky narodí predcasne, monitor dechu si opatrim,protoze u nedonosencu je to riziko trochu jinde nez u zdravych deti..spíš by me celkove stresovalo to, co tebe uklidňuje.. říkáš, že dáš monitor dítku ,když jdeš do vedlejší místností,když jedeš autem..z tohohle bych já magořila,než aby mě to uklidňovalo.. ![]()
Zairo: mě nestresoval, naopak jsem byla vklidu. Pípal mi první měsíc hodně často i třikrát za noc. Te%d už vůbec, ale máme ho pořád. Kdybych ho neměla, malá už nemusela být a taky bych se nešla ani napít.