Monitor dechu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2921
9.6.10 11:37

Caty,ja ti to neberu, nekoho to stresuje, nekoho uklidnuje :)) A ten prvni mesic pipal,protoze se opravdu neco delo nebo plane poplachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
9.6.10 12:10

Zaira me taky parkrat pipal, ale netusim, jestli planej poplach nebo neplanej, kazdopadne kluk je zdravej. V aute se otacet dozadu a zduchat do spisiho prcka, jestli fakt jenom spi nebo ne, to se mi zda o nervy a o hubu. Necpu mu ho, kdyz jdu vedla na 5 minut, ale umejt okna neni na 5 minut. Autem jezdime docela dalky, na 20-ti minutovou vyjizdku s tim neplasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.6.10 13:39

Zairo, nevím, hned jsem s ní vždyck zatřásla. Planě asi ne, ono se mimi dost často toho pípání lekne a začne dejchat a když jsem malou pozorovala, tak fakt chvilkama přestávala dejchat dřív. A vzhledem k tomu, že ted už nám dlouho nepípal to plané poplachy asi nebyly. Malá bla vyvolávaná ve 37tt. Měla jsem preeklampsii, malá špatný monitory, zkalenou vodu takže to mohlo být i tím.

• Citovat
  • Upravit
2921
9.6.10 16:15

Caty, ten vyvolavanej porod,spatny monitory a dalsi okolnosti je ,jak jsem rikala, prave to, kvuli cemu bych si monitor dechu poridila :)) Tak ,hlavne, ze uz nepipa :kytka:
Imi, takhle to beru, ja uz se lekla,ze se bez toho neskocis ani vycurat, pak by mi to prislo sileny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.6.10 17:15

Zairo, já bych se vyčurat došla, ale na druhou stranu už ne :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky