Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, má tu někdo zkušenost s monitorem dechu AKOi Heart? Respektivě jeho kompatibilitě s iPhonem? Na Alze jsem se dočetla, že u iPhonu nefunguje alarm, ale přijde jen notifikační upozornění. Tak by mě zajímalo, jestli to není jen špatným nastavením v appce nebo zda to společně skutečně nefunguje.
Děkuji 🙂
@Eljasa na to jsem se neptala, když nemáte k tématu co říct, tak se laskavě nevyjadřujte. Hezký den
Píšou že alarm se objeví v aplikaci ale(pro mě) správná funkce že začne nahlas houkat přímo v postýlce a dítě tak probudí a ono se nadechne…neplatí samozřejmě pro SIDS tam nepomůže nic.
@wewa děkuji, máte pravdu, je lepší, když vyvolá alarm přímo u miminka než v telefonu. Chceme něco jiného než podložku nebo botičku. Ještě jsme se dívali na toto zařízení https://detske-chuvicky.heureka.cz/…chu-hero-md/#…
Ale mám strach, aby to miminku nezavazelo…
@Anepal na plenku nemám zkušenost ale prý je dobrý ikdyž je mimčo mimo postýlku. My máme desky ale v postýlce jsou 2 takže je pokrytý větší prostor + chuvičku která nás upozorňuje na zvuk, pohyb, plus třeba teplotu vzduchu když překročí nastavené hranice ![]()