Televize u miminka

5
27.3.24 16:25

Televize u miminka

Dobrý den, moje tři měsíční dcera se rada kouka v televizi na pohádky, občas u nich vydrží i hodinu a občas u toho i usne. Nemůže ji to něco udělat nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65276
27.3.24 16:29
@Petragg píše: Více

ne, v klidu. Nejlepší bude, když jí je budeš pouštět ještě častejí, čím víc, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8547
27.3.24 16:29

Jako co by ji televize měla udělat? Pokousat? 8o Upřímně ale nevím, zda učit tak malé dítě už na televizi….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
27.3.24 16:31
@izabe píše: Více

vždyt je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.3.24 16:36
@izabe píše: Více

Já myslela jako s očima třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.3.24 17:15
@vokishka píše: Více

Spis trotl :lol: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 17:24

Spíše s mozkem, evidentně Tobě asi taky pouštěli pohádky moc brzy :,(

• Citovat
  • Upravit
22051
27.3.24 17:33

Dopadne jako ty, no…. :nevim:

Její inteligence bude na úrovni tvojí… což, pokud nejsi troll a jen neprovokuješ, evidentně nebude žádná hitparáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.3.24 19:33

Cože??? Proč u ní vytváříš takový špatný návyk?? Mám taky dceru 3 měsíce a kouká ráda na kolotoč nad postýlkou, na plyšáka na mě nebo na psa, a taky u toho usne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.3.24 19:35

@smile_xxx jedinej kdo by se tu neměl množit jste možná tak vy všechny, co jste mi na to odpověděli a chudák vaši děti upřímně, takovýhle “bio” matky fakt miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
27.3.24 19:37

Pokud je dotaz myšlen vážně, tak ano, může jí to něco udělat. Pravděpodobně bude v budoucnosti v pohodě, ale zaděláváš ji na opožděný vývoj. Problémy s řečí, pozorností, chováním.
Teď je to možná pro tebe snazší, kouká se na pohádky a máš klid, ale za pár let to budeš mít nejspíš o dost náročnější, když ji teď pouštíš televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35927
27.3.24 19:39

Kdo nenechává miminko čučet na televizi není žádná bio matka, ale úplně normální matka, které záleží na normálním vývoji jejího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
27.3.24 19:42

Tak proč se ptáš, když vlastně nechceš slyšet odpověď?
Ale agresivní nováček s výbušnou otázkou stejně bývá většinou trollík, takže je to fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.3.24 19:43

@JancaS84 nemyslím si ze bych ji tím vnímání měla nějak poškodit ale spis naopak a jestli jste nepochopily srandu tak váš problém. Moje malá na pohádky nekouka a když tam mam něco pustenyho já a ona to zahlédne tak si myslím ze ji tím nějak neškodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí