Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, moje tři měsíční dcera se rada kouka v televizi na pohádky, občas u nich vydrží i hodinu a občas u toho i usne. Nemůže ji to něco udělat nebo tak?
@Petragg píše: Více
ne, v klidu. Nejlepší bude, když jí je budeš pouštět ještě častejí, čím víc, tím líp.
Jako co by ji televize měla udělat? Pokousat?
Upřímně ale nevím, zda učit tak malé dítě už na televizi….
Spíše s mozkem, evidentně Tobě asi taky pouštěli pohádky moc brzy ![]()
Dopadne jako ty, no…. ![]()
Její inteligence bude na úrovni tvojí… což, pokud nejsi troll a jen neprovokuješ, evidentně nebude žádná hitparáda.
Cože??? Proč u ní vytváříš takový špatný návyk?? Mám taky dceru 3 měsíce a kouká ráda na kolotoč nad postýlkou, na plyšáka na mě nebo na psa, a taky u toho usne. ![]()
@smile_xxx jedinej kdo by se tu neměl množit jste možná tak vy všechny, co jste mi na to odpověděli a chudák vaši děti upřímně, takovýhle “bio” matky fakt miluju
Pokud je dotaz myšlen vážně, tak ano, může jí to něco udělat. Pravděpodobně bude v budoucnosti v pohodě, ale zaděláváš ji na opožděný vývoj. Problémy s řečí, pozorností, chováním.
Teď je to možná pro tebe snazší, kouká se na pohádky a máš klid, ale za pár let to budeš mít nejspíš o dost náročnější, když ji teď pouštíš televizi.
Kdo nenechává miminko čučet na televizi není žádná bio matka, ale úplně normální matka, které záleží na normálním vývoji jejího dítěte.
Tak proč se ptáš, když vlastně nechceš slyšet odpověď?
Ale agresivní nováček s výbušnou otázkou stejně bývá většinou trollík, takže je to fuk ![]()
@JancaS84 nemyslím si ze bych ji tím vnímání měla nějak poškodit ale spis naopak a jestli jste nepochopily srandu tak váš problém. Moje malá na pohádky nekouka a když tam mam něco pustenyho já a ona to zahlédne tak si myslím ze ji tím nějak neškodim