Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s monitorem dechu BABYSENSE 5? JAKÝ JE?
Děkuji za odpovědi. ![]()
Máme a používáme teprve jen 10 dni, ale zatím jsme maximálně spokojeni.
My jsme ho taky používali, asi tak 7 měsíců. Můžu jen doporučit. Slyšela jsem, že alarm se spouští jen tak. Mně se stalo pouze jednou, že malá ležela v postýlce a alarm se spustil.
Každý mi radí spíš ten monitor dechu Nanny. Máte někdo zkušenosti, nebo je ještě nějaká?
Babysense mají i v benešovské porodnici. A když to mají i v porodnici, tak to není špatné..
My jsme měli v porodnici a tam nám dali letáček, že si tyhle monitory můžeš vypůjčit a potom zase vrátíš aby sis je nemusela kupovat. Nevím teď co to bylo za značku, ale určitě se to dá na netu najít.
To je docela fajn, ale já si ji chci koupit, chtěla bych si ji nechat i na druhé dítě.
Máme Babysense 5, používáme 3,5 měsíce a zatím nespustil jediný falešný alarm.
V porodnici v Hořovicích používají Babysense i Nanny, takže ani jedno nebude špatná volba.
Děkuji za info, jsem spíš pro tu Nanny, aspoň podpořím českého vyrobce. ![]()
Pouzivame 3,5 mesice a zatim ani jeden falesny poplach. Jde na nem nastavit citlivost, ma 2 desky. Akorat pres nej hazim v noci plenu, moc vyrazne blika. Rozhodovala jsem se taky mezi nim a nanny a u nanny se casto v diskuzich pise o fakesnych poplachach. Nanny jsme meli v porodnici tyden a taky bez poplachu. Jinak zvuk maji stejny, co si pamatuju.