Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, zajímaly by mne vaše zkušenosti s chůvičkami Philips SCD 505/00 a Audioline Babycare 8. U těch Philipsek jsem četla, je potichá rodičovská jednotka. Je opravdu špatně slyšet třeba venku na zahradě nebo při běžném dění v bytě? U chůviček Audioline jsem nenašla skoro žádné recenze. Hledám chůvičky, které jsou jak do sítě, tak i na baterie. Ukolébavky, noční světlo a další vymoženosti jsou super, ale ne nutností. Cena do 2000,–Kč. Poradíte, prosím? ![]()
@reedik Mám ty Philips a jsem spokojená. Potichu mi nepřijdou, i když jsem z toho také měla strach. Slyším malého, i když si jen povídá a to i přes zapnutou TV. Když začne plakat, tak je to jakoby byl ve stejné místnosti a k tomu má chůvička i světelnou signalizaci, nešumí a ukolébavky má příjemné. Za sebe říkám, koupila bych si je znovu.
@reedik mam philips, hlasita je dost, i kdyz jsem se kvuli recenzim taktez bala. je tam akorat „problem“ s baterkama, po case se vykloktaji a obcas chuva prestava signalizovat, ze je baterie vybita a chuva bez upoyorneni chcipne. nam se to stalo s nove xakoupenou chuvou, evidentne dlouho lezela na sklade, po vymene bez problemu. svagrova ji ma tez a tenhle problem u nich zacal asi po roce a ctvrt pouzivani. neni to muj vymysl, toto mi rekli v servisu, je fakt, ze po vymene baterii potom slape jako nova.
btw doma nemam chuva nai na plno, protoze je az moc nahlas ![]()
Ja mam chuvicku Philips, ale tu novejsi 570. Jsem spokojena, dite slysim dobre. Je i dost citliva, snima zvuk z ulice a dite mam v chodbe s uvrenymi dvermi ven. Slysim auta, stekot sousedovic psa apod. Dosah ma dobrej, nemam problem ani na chalupe ven pres silny zdi. Stala me ale 2500,–. S jinou chuvickou zatim zkzsenosti nemam, tahle je moje prvni a mam ji asi dva mesice, priblizne.
@reedik máme philips a maximální spokojenost. Slyším i jak malá dýchá. Slyším velmi dobré a někdy i ztlumuju když si moc hlasitě povídá
.
@Anie22 @marrlinka máte tu SCD 505/00, nebo jiný typ? Taky nad ní uvažuju a právě že jsem četla recenze, že zrovna tahle není slyšet. Díky ![]()
My máme taky tu philips avent, jsme spokojení, rodičovská jednotka je hlasitá až až
Vsem moc dekuji. Tak to jsem rada, ze je hlasita dost. Zatim nikdo s audioline?
@123vanda a on se dela jeste jine chuvicky nez scd505/00 stejneho vzhledu?
@reedik vzhledu nevím, ale chůviček Philips avent je hodně typů, tak jsem se chtěla ujistit, že myslí všichni tu stejnou. Na spoustě recenzí se právě píše, že je rodičovská základna potichu a dítě není slyšet.
@reedik píše:
Vsem moc dekuji. Tak to jsem rada, ze je hlasita dost. Zatim nikdo s audioline?@123vanda a on se dela jeste jine chuvicky nez scd505/00 stejneho vzhledu?
Ja mam 570 a je temer stejna (podobna). U teto jsem stiznosti na rodicovskou jednotku necetla.
Mám Philips chůvičky. Už nepoužívám, jelikož mě chytala paní, která bydlí přes silnici v paneláku.. ![]()
Asi tak. Když mi říkala, že mě chytá, na rovinu jsem jí řekla, že je chudák. Proč??? Šestinedělí, pláču, nadávám a to i v noci… ![]()
My máme Philips Avent SDC 570 a jsou skvělé. Předtím jsem měla půjčené od kamarádky MaxCom, které byly stejně drahé jako tyto naše a hrůza. Malou jsem slyšela přes zavřené dveře, okna, plakat na dvorku v kočárku a chůva nereagovala, pak jsem měla půjčené starší typ Philips Avent a taky fungovaly jen sem tam, tak jsem radši zaivestovala a jsme moc spokojení. Kupovali jsme je za cca 2200 Kč, přes Heureku.