Recenze chůvičky?!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5998
11.2.15 21:31

@123vanda Ano, mam presne tuto uz treti rok. Problem jsem mela s kabelem, zpretrhaly se mi uvnitr dratky, ale bezproblemu v ramci reklamace byl kabel vymenen za novy (cestujeme kazdy mesic a detskou jednotku pouzivam jen do site, tak zrejme proto). Jinak opravdu nemam problem. Dokonce na srazu jsme mely dve maminky uplne stejnou chuvicku, dve take stejnou znacku (videochuvicku) a vubec se nerusily. Jedna maminka mela nejakou obyc. a to byl des, strasne sumela a nemohlo se kolem te rodicovske jednotky ani projit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
11.2.15 23:33

@kvitk1 no bydlím taky na sídliti, tak se také obávám chytání signálu od nás. Pač já jsem na svůj poporodní stav taky zvědavá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
12.2.15 10:04

@reedik
To si vyslechla… Na to do smrti nezapomene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
12.2.15 10:22

@kvitk1 :D ono to jde nejak zablokovat, aby se na tebe nikdo jiny nepripojil? Je to docela blby, ze se na tebe muze napichnout sousedka z vedlejsiho bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
12.2.15 10:28

@reedik
O zablokování nevím. Jsou tam 2 frekvence. Já jsem to měla u holky zapnutý pořád a když jsem šla třeba odpočívat do ložnice, tak jsem to zapnula v ložnici. Ta sousedka tam bude mít taky 2. Teď záleží na tom, jestli jsem tam skočila omylem nebo mě cíleně ladily. :mrgreen:
Místo televize třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
12.2.15 11:17

@kvitk1 ony jsou chůvičky vlastně dvusměrné, takže sousedka chytala signál z rodičovské jednotky? Nebo pokud chci mluvit do rodičovské jednotky, musím zmáčknout nějaké tlačítko? Však to by všechno slyšelo i miminko, kdyby to bylo dvousměrné bez omezení… No u nás by si taky vyslechla :D Máme vedle ve vchodě pána, který se zajímá o letadla a vysílačky. Tak aby se nanapíchnul ještě on na mě :D A cíleně bych to asi i zkusila, ale místo televize…?To už je blbé :D I když věřím, že jsou tací zvědavci, kteří by to měli puštěné celý den místo rádi, co se u sousedů děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
12.2.15 19:52

Chytala z pokojíčku, protože mi říkala, že tam pouštím dětský kolotoč.. a docela často, bylo mi řečeno. Jedna chůvička zvuk přijímá a do té druhé se to přenáší. Z ložnice asi nic nechytala, neříkala. I když třeba už je to teď vymakanější, že jde již všechno. Už jim je nějaký ten rok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí