Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli náhodou nevíte jestli a kde se dá opravit monitor dechu Nanny. Hledala jsem a nenašla. Matně se mi ale vybavuje, že jsem slyšela, že by se ten monitor měl po dvou letech vyměnit- koupit nový, ale už nevím jestli je to pravda. Ten náš jsme dostali po holčičce z rodiny narozené 2006, pak spolehlivě fungoval u kluka 2007 a u holky 2009 už docela často zlobil. A vzhledem k tomu, že se na něj nedalo spolehnout, tak už jsem ho pak ani nepoužívala…teď ho ale opět budu potřebovat, tak by mě zajímalo jestli ho někde spravují, nebo jestli mám shánět nový.
Za každou informaci dík.
Já jsem si ho po dvou letech nechala odborně přezkoušet u dodavatele u nás. Dostala jsem papír s razítkem o provedené revizi.
Prostě jsem zašla do obchodu, kde jsem Nanny koupila, paní mi to vyjednala a stálo to asi 200 Kč.
Monitor jsem používala dá se říct plně 4 roky - 2 děti po 2 a půl letech po sobě, monitor jsem měla v postýlce do 2 let. Planých poplachů minimum, fungoval.
Jo a ještě asi po deseti měsících používání se nám pokazil nějaký senzor v desce, reklamaci uznali, desku vyměnili.
Pokud Ti funguje ten „mozek“ monitoru, tak krabička, lze dokoupit jen desku.
Já bych si asi zaplatila revizi a podle toho bych se rozhodla. Kdyby to bylo v pořádku, OK, kdyby ne, rozhodně bych neplatila opravu. Dnes už jde koupit za rozumnou cenu - v porovnání s r. 2006, kdy jsem to kupovala já, dvoudeskový monitor Nanny, desky jsou paralelně v postýlce.
Me2dova, mám podobnou zkušenost. Pro první dceru (nar. únor 2008) jsem ho koupila nový. Pak ho používaly ještě 2 kamarádky a teď u své druhé dcery (říjen 2010) přestala fungovat ta krabička - jede normálně, najednou prostě přestane blikat a nereaguje ani zvukově, když mimčo vyndám z postýlky, prostě stav, jako kdyby byla vypnutá. Takže vydržel asi 2 a půl roku. Zatím mám půjčený od jiné kamarádky jiný monitor, ten náš nepoužívám. V tvém případě by to chtělo zjistit, jestli je OK krabička - pak by se vyplatilo koupit jen desku. Kdyby ale byla v háji krabička, spíš by to chtělo koupit nový. Je to blbý, ale dělají (nejen tohle) s trvanlivostí akorát ty dva záruční roky.
Dobré ráno. Oživuji tuto diskuzi a chtěla bych se zeptat, když budu chtít nechat zkontrolovat a seřídit monitor dechu Nanny, který je ještě v záruce (byl koupený 8/2010 a má záruku 48 měsíců), kam s tím mám zajít? Do prodejny kde jsem to koupila a oni už to zařídí? Budu za to platit? Díky za odpovědi…
@Anabellka
To by me taky zajimalo. My ho kupovali 9/10 a ted sem ho chtela zkontrolovat pred druhym mimcem. Volala jsem primo do jablotronu, ale pan mi rekl, ze nic takoveho nedelej a ze si mam jen doma zkusit ho zapnout a nad deskou lehce mavat rukou. To sem udelala a reagoval, ale stejne bych ho radeji nechala poradne zkontrolovat
Ahoj. moc nechápu, proč ti pán v jablotronu řekl, že kontroly nedělají. já byla ve stejné situaci loni v říjnu. nanny zakoupená 5/2008 pro syna, před narozením dcery jsem ho chtěla nechat zkontrolovat, zda je v pořádku. bez problémů mi tuto kontrolu provedli. jen jsem ji zaplatila.
jen já tedy mluvila s moc hodnou a ochotnou paní.
@bazka
Nevim, ja mluvila s nejakym servisakem. Taky mi to prijde divny, hlavne mam dceru s vadou srdce, takze i z toho duvodu. Nastesti vypada, ze funguje dobre
Já jsem totiž kupovala monitor nový když se narodil syn. Měl ho do roka a fungoval bezvadně. Pak se nám narodila dcera a jen co se začala v postýlce trochu přemisťovat tak to háže falešný poplachy. Už to nemůžu ani zapnout. To u malýho nikdy nedělalo. A baterkama to není. Tak jsem říkala, že to nechám zrevidovat, dokud je to v záruce. Asi zavolám do toho obchodu.
Ahoj holky, mám půjčenou Nannynku od kamarádky, po dvou dětech, je starý asi 5 let. Chtěla bych ji nechat zkontrolovat, ale netuším kde, poradíte prosím? Praha a okolí ![]()
Tak zkusím téma ještě jednou obnovit
Naprosto stejný dotaz jako Roryg.
Ja mam monitor kupovany 7/12 a chci si ted zavolat do jablotronu, jestli by ho oservisovali, at je pripraveny na druhe, tak dam pak vedet
Holky mám stejný dotaz. Kamarádka mi nabízí starší monitor Nanny, ale já než na to kývnu, tak chci zjistit, kde mi ho zkontrolují.. Takže kdyby někdo věděl, kde v okolí Kolína ta možnost je, tak prosím o tuto informaci..Děkuji!