Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, ráda bych vaše zkušenosti a doporučení, zda pořídit monitor dechu nebo navlékací ponožku. U starších dětí jsem měla monitor Jablotron, nyní manžel vyhledal ponožku a přijde mu to skvělé, ale já váhám. V porodnicích atd. všude půjčují monitory, o ponožce jsem toho tolik nedohledala. Navíc ponožka je závislá na přenosu dat přes internet, monitor běží nezávisle. Ponožka je ale použitelná i v kočárku atd.
Budu ráda za zkušenosti
@Fally123 vahala jsem stejne, ale ted byl owlet v akci, celkem velky a vzhledem k tomu, ze predpokladam, ze s nama mimino bude spat v posteli, tak jsme nakonec koupili ten. Cena je i tak dost vysoka, tak doufam, ze nebudu litovat. ![]()
Maminky, já spíš přemýšlím, že bych koupila monitor dechu, abych na prcka pořád viděla. Máte někdo prosím zkušenost?
Máme klasický monitor i ponožku. jsem spokojená s touto kombinací, ale to asi slyšet nechceš ![]()
tak jen teda uvedu na pravou míru, jak funguje ta ponožka. v kočárku použít nejde, protože ztrácí kontakt se základní stanicí. naopak bez internetu použít lze (byť v omezeném režimu), protože ponožka komunikuje se základní stanici i offline, snad přes bluetooth. když je to v režimu offline tak se ti sice nenahrají všechna ta data o kvalitě spánku, tepu, okysličení atd. do aplikace a v případě problému ti nebude houkat mobil, ale bude houkat ta základní stanice, tzn. v režimu offline to funguje jako úplně klasický monitor dechu - když je problém, začne to na místě houkat.
mně vyhovuje mít oboje, protože malá spí občas i mimo postýlku, tak to nemusím pak řešit, ale současně si nemusím dávat pozor zda mám ponožku vždy nabitou, navíc už se stalo, ze si malá obě ty plátěné ponožky, do kterých se vsazuje to čidlo, znečistila a musela jsem je přeprat, tak v takovém případě jsem ráda, že máme i klasický monitor.
Holky, ta chůvička s ponožkou zní dobře
Napíšete jakou konkrétní chůvičku máte a kde jste ji pořizovaly?
Mrkněte na feedo.cz, mají velký výběr, dobré ceny a pokud budete ve věrnostním programu, čerpáte slevy a samé výhody.