Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamky, chci se zeptat, syn používal monitor dechu Nanny +- rok, teď mu je 26m. a v říjnu se nám narodí druhý syn…a já tak přemýšlím, co s monitorem…ano vím, že se dá koupit nová deska, ano vím, dá se půjčit jiný, všechno tohle vím, ale zvažuji prostě nechat ten starý, když ho používalo jen jedno dítě a nikdy s monitorem nebyl problém.
Co myslíte?
Já to tak udělala:) monitor fungoval, zase nejsem milionář, abych vyhazovala fungující věc. Kdyby se dodržovala veškerá doporučení na 100 % tak by člověk neudělal doma ani prd. a vše nejlépe sterilní. Toť můj názor.
Také jsem ho používala. Měla jsem děti po 2 letech. Ani mě nenapadlo, že vy to bylo špatně. Půjčený by mohl být v daleko horším stavu.
@Cenarius píše: Více
Aká kalibrácia? Výrobca opakovane všade píše, že žiadnu kalibráciu k tomu nerobí, starú podložku treba vymeniť za novú.
@Elfido píše: Více
Však i v porodnici monitor kalibrují a půjčují ![]()
Měla jsme monitor po někom už u prvního dítěte, normálně fungoval. U druhýho ten stejný, použila jsme ho asi tak 5×, u třetího dítěte přesně 0×.
@Dahlia0409 píše: Více
Ne. Vsude se pise, ze nic takove neexistuje. To je takova urban legend.
@Tarena píše: Více
Nekalibrují (cizí, ty jejich nevím)Ale normálně půjčují.
ale co žádné. Kalibrují? Půjčují? To jsi změnila ale, ne. Tam bylo jen slovo žádné.
Kdysi jsem to četla, možná to bylo dříve a teď už není. Ale psalo se to
@Dahlia0409 píše: Více
Ano, takova legenda právě. Vyvracena a stejne to tu tak 3 lidi napsali.
Já monitor neměla, takže nevím, jaký je výsledek ![]()
@Dahlia0409
Co už tady pár mamin psalo, tak kalibrovat nejde…buď se musí koupit všechno nové, nebo nová deska ![]()