Monitor dechu Respisense - dvojčata v jedné postýlce?

2182
27.8.11 01:06

Monitor dechu Respisense-nova diskuze

Prosim vsechny, ktere maji nejakou zkusenost s timto monitorem na plinku o rady a nazory. Premyslim o nem z duvodu ze cekam dvojcatka a chtela bych je mit v spolecne v jedne postylce. Je tady par diskusi o tomhle monitoru, ale jsou uz starsi, tak doufam v nove prispevky, dekuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
27.8.11 20:38

Ahoj, přispívala jsem i do těch starších diskusí, ale teď používáme ten novější model, u kterého lze vyměnit baterii. Opět jsme spokojení, falešné poplachy nemáme, takže můžu doporučit :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
27.8.11 22:13

Taky máme dvojčátka a jsem spokojená. Mají 2 postýlky a tam Nanny a ve dne Respisense.
Občas falešný poplach máme - když se víc hýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.8.11 22:15

ahoj z počátku jsme měli v postýlce nanny a vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.8.11 22:16

Ahoj…máme 4,5 měsíčníd vojčatka a tento monitor dechu máme od narození…jen jsme udělali ze silne gumy pásek a na koncích našili suchej zip…a davame to přes oblečení..je to praktičtější než an plínku :-) falešny poplachy tak cca 1krat za 14 dní…má dvě funkce..jeden je ten citlivější ..takže to bere i přes 3 vrtsvy oblečení :-) naprosta spokojenost :-) baterka vydrží přesně 2měsíce ale da se koupit v obchodě u nas stojí 100kč:-)
100% DOPROUČUJI:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.8.11 22:18

ještě doplním že sice to pípání je tižší než u nanny ale mi máme v pokoji chuvičku a pobere to chuvička takže bez problemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
28.8.11 18:48

kikatko Tak to jsem ani nevedela, ze to tahkle jde pres obleceni :palec: A je to spolehlive??? Prave jsem si rikala, ze nevim jak pod oblecenim…a jestli to mimcu nevadi. Jeste je tu ten SNUZA, mozna ten bude jeste o neco lepsi, je obaleny v nejake gume.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.8.11 19:37
kitkatka21 píše:
Ahoj…máme 4,5 měsíčníd vojčatka a tento monitor dechu máme od narození…jen jsme udělali ze silne gumy pásek a na koncích našili suchej zip…a davame to přes oblečení..je to praktičtější než an plínku :-) falešny poplachy tak cca 1krat za 14 dní…má dvě funkce..jeden je ten citlivější ..takže to bere i přes 3 vrtsvy oblečení :-) naprosta spokojenost :-) baterka vydrží přesně 2měsíce ale da se koupit v obchodě u nas stojí 100kč:-)
100% DOPROUČUJI:-)

Zdravím maminky, také monitorek používáme a jsme spokojené,jen jsem se chtěla zeptat v jakém obchodě lze baterii zakoupit?u nás v Domažlicích ji nikde nemají a když jsem se ptala v lékárně, kde jsme ho koupili, tak nám řekli jen přez internet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
28.8.11 20:57

Ahoj my ho máme taky, k dvoujčátkům bych ho pořídila stopro, baterie jsem kupovala na mimibazaru, objednala jsem jich víc :-) radši, dobře funguje i když naše cácorka spinká na bříšku :-)

• Citovat
  • Upravit
274
29.8.11 07:13

ahojky :-)
je to mám pocit přesně tahle baterie :-)
 http://www.alarmy-zabezpeceni.cz/….6v-ls14250/

Kupujeme v olomouci s obchodem na baterie..ne všude tuhle baterku měli …ale najít se da:-)

nevím jestli je to tím že to máme stále zaple na tu větší citlivost( přes oblečení) tak nám baterka vydrží jen 2 měsíce.....

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.8.11 07:33

ahojky…

nevadí jim to vůbec…aspon si to teda myslím :o)))) ten druhy monitor dechu neznám…takže nemužu posoudit zda je lepší nebo horší…
tenhle je fajn že funguje važně i přes 3 oblečení, má kontrolky, takže je celkem prča se dívat jak dítě dycha…pokud je klidne bliká zeleně, pokud je nervozní bliká oranžově,…a pokud modra kontrolky je horší kontakt..ale ničemu to nevadí.....pokud to vyzkoušíš tak když by miminko nedychavlo napřed to zavybruje a teprve potom začne pískat.....
je to malinky zhruba 6cm na 4 cm…
skus se tady třeba zeptat zda má někdo zkušenost stím SNUZA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí