Monitory dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
19.4.09 20:11

Ahojky, chci se zeptat taky jsem koupila monitor nanny. Může se položit rovnou na rošt???? Nebo musí být na pevné podložce????
Moc dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
19.4.09 20:31

Ahojky, my máme BABY SENSE II a zatím žádný planý poplach, jen když nevypnu :-).

Méďo máme desku rovnou na roštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.4.09 10:42

Méďo, píšou, že má být na pevné podložce. Já jsem měla doma na roštu položenou desku, dokud jsem používala, ale když jsme jeli někam na návštěvu, dávala jsem pod Nanny jenom tu papírovou krabici, ve které to je zabalené, a fungovalo to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.6.09 22:40

Ahojte holky, nemate nekterá skušenosti s monitorem pro dvojčatka, jaký by ste doporučili, vúbec nevím jak to mám rešit.
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.09 22:42
izabela12 píše:
Ahojte holky, nemate nekterá skušenosti s monitorem pro dvojčatka, jaký by ste doporučili, vúbec nevím jak to mám rešit.
 Dekuju
Pokud si přikoupíš ještě jednu desku tak monitor nany je pro dvojčátka hodně doporučovanej
  • Citovat
  • Upravit
1819
25.6.09 22:53

Dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.6.09 13:30

izabela to co ti napsala anonymní je nebetyčný nesmysl, to nelze. Jediná možnost je pro každé mimčo vlastní monitor. Je to stejné jakože nemůžou mít jen jedu autosedačku.
Píše to jasně i výrobce
odkaz je tady:
http://www.jablotron.cz/…z/index.html
vlevo si klikni na uživatelský manuál…je to na straně 5 ze 6ti
bod 3 jak postupovat při monitorování dvojčat.
S jednou řídící jednotkou se ti stane jedině to, že pokud by jedno dítko nedýchalo, monitor bude v klidu, protože bude snímat to které dýchá. Je to naprosto stejné u všech monitorů.
Myslím že se dá ušetřit jinde na výbavičce, pokud ti jde o to, aby prcci monitor měli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.09 17:21

Ahoj, já mám Nanny i Respisense a můžu jen doporučit, už jen pro můj klid. Jink bych asi neustále kontrolovala dech. :) Taky nám Nanny houkal falešně hned po příchodu z nemocnice, ale byla o naše chyba, nebyl dobře položený, od té doby bez poplachu.
Izabelo, jestli budeš mít 2 postýlky, tak můžeš použít deskové - pro každé miminko zvlášť (např. Nanny, Angelcare, Babysense), jestli chceš dát miminka do jedné postýlky nebo k sobě do postele, tak se dá použít Respisense (připevní se přímo na těličko).
Tady mají sety pro dvojčátka:
 http://www.detske-chuvicky.cz/…nicke-chuvy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.09 14:22

Mám možnost koupit od kamarádky použitý monitor dechu Nanny, již není v záruce. Nevíte, jestli někde provádějí „servis“ monitorů? Chtěla bych zjistit, jestli je v pořádku. Nejlépe Brno.
Děkuji
 Hana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport