Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mononukleoza je na dlouho. Dulezity je klid a dieta (setrici jatra). Vim, ze ja tehdy mela zakazane cerstve pecivo kvuli nadymani, den stare jsem normalne jedla. Dulezite je zadny alkohol, zadna smazena, tucna, korenena jidla
. Ja byla v PN tehdy 7 tydnu a jeste tak prvni 3 tydny zpet v praci byly krusne…
Necpi se leky na horecku, huntujes jatra.
Ubrat co nejvic tuku, zadny alkohol, hooodne a jeste dlouho po tom odpocivat.
@Lucie_Sx píše:
Necpi se leky na horecku, huntujes jatra.
Ubrat co nejvic tuku, zadny alkohol, hooodne a jeste dlouho po tom odpocivat.
Brufen může. Paralen zasahuje játru.
@Hobitka píše:
Mononukleoza je na dlouho. Dulezity je klid a dieta (setrici jatra). Vim, ze ja tehdy mela zakazane cerstve pecivo kvuli nadymani, den stare jsem normalne jedla. Dulezite je zadny alkohol, zadna smazena, tucna, korenena jidla. Ja byla v PN tehdy 7 tydnu a jeste tak prvni 3 tydny zpet v praci byly krusne…
Po jaké době jsi měla dobré jaterní testy?
@KKK85 píše:
Brufen může. Paralen zasahuje játru.
Ja bych se snazila obejit bez obojiho.
@smile_xxx píše:
Já teda dostala na mono antibiotika. Ty ne?
Jo dneska jen se bojím že to nepomůže..už jsem unavená týden horečky 38.5
@smile_xxx píše:
Já teda dostala na mono antibiotika. Ty ne?
Na mono určitě ne. Je to vir. Naopak na něj doktoři přijdou bohužel často tak, že ji léčí jako anginu atb. Leda by se ti něco přidružilo.
Atb jsou blbost, je to virus.
Atb jen sejmou imunitu a prihorsi jatrum.
Měl stě někdo takhle dlouho horečky popřípadě jak dlouho to trvalo
@Elis907 píše: Více
Dcera(14) prave leci mononukleozu 3 tydny.
Tyden v teplotach, zdurele uzliny-doslova boule na krku, se dostavaji k normalu az nyni.
Atb zadna-na mononukleozu nezabiraji a spise skodi postizenym jatrum.
Drzi jaterni dietu.
Kontrolni odbery ma za sebou 3 a dalsi nas ceka za 2 tydny. Aktualne ma hodnotu 1,13.Norma je do 0,6.Dodrzuje klid doma.Je to dlouhe.
Ahoj holky dneska mi po týdnu byla zjištěna mononukleoza.. mám už 7 dní pořád teploty 37.7 až 38.2 za jak dlouho to tak přejde je to strašný a můžu při dietě bílé pečivo přijde mi že všude píšou něco jiného s tou dietou dekuji