Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, plánujeme koupit kuchyň IKEA do panelákového bytu. Manžel pořád myslí, že to zvládne poskládat úplně sám, ale podle mě to hodně podceňuje, tak jsem ho přesvědčila, že se podíváme po někom, koho bychom si na to mohli najmout, kdo by třeba aspoň částečně manželovi pomohl. Plánujeme to spustit v druhé půlce července, tak snad to není pozdě… Nemáte tip na nějaké šikovné řemeslníky nebo firmu z Ostravy?
P. S. Nechceme montáž přímo od Ikey, chtěli bychom to levněji (oni si účtují cca 1500 za skříňku).
Manžel to zvládne… Je to easy. Máme obří kuchyň a zvládli jsme to. Pokládáš jednu skříňku a pak se to furt opakuje ![]()
Je to snadné… Jen pokud je potřeba zavěsit skříňky na zeď (pokud už tam nemáte díry) a případně upravit desku, vyřezat do ní otvory na dřez nebo varnou desku. To jediné jsou věci, které člověk úplně běžně doma zvládnout nemusí. Jinak sestavit skříňky, připojit spotřebiče, dvířka… jsem zvládla sama.
Kuchyně ikea jsou za me moc fajn. Dělali jsme t ni bar v naši kavárně. A loni kuchyň u babičky. Je to lepší do novych prostor bez nějakých stávajících technických nedokonalosti. U mámy bez velkého kopání třeba nešel předělat odpad. Z toho důvodu se linka nedala zavěsit tim systémem ikea.
Ale šikovný chlap to zvládne. A zvládne tomu šikovná ženská.
Zkuste Super soused. Zadáš poptávku a dostaneš několik nabídek s různou cenou.
Mám s nimi výborné zkušenosti.