Montáž kuchyně IKEA - Ostrava

75
30.5.25 20:00

Montáž kuchyně IKEA - Ostrava

Ahoj, plánujeme koupit kuchyň IKEA do panelákového bytu. Manžel pořád myslí, že to zvládne poskládat úplně sám, ale podle mě to hodně podceňuje, tak jsem ho přesvědčila, že se podíváme po někom, koho bychom si na to mohli najmout, kdo by třeba aspoň částečně manželovi pomohl. Plánujeme to spustit v druhé půlce července, tak snad to není pozdě… Nemáte tip na nějaké šikovné řemeslníky nebo firmu z Ostravy?
P. S. Nechceme montáž přímo od Ikey, chtěli bychom to levněji (oni si účtují cca 1500 za skříňku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
30.5.25 21:22

Manžel to zvládne… Je to easy. Máme obří kuchyň a zvládli jsme to. Pokládáš jednu skříňku a pak se to furt opakuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
30.5.25 23:32

Je to snadné… Jen pokud je potřeba zavěsit skříňky na zeď (pokud už tam nemáte díry) a případně upravit desku, vyřezat do ní otvory na dřez nebo varnou desku. To jediné jsou věci, které člověk úplně běžně doma zvládnout nemusí. Jinak sestavit skříňky, připojit spotřebiče, dvířka… jsem zvládla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
31.5.25 17:26

Kuchyně ikea jsou za me moc fajn. Dělali jsme t ni bar v naši kavárně. A loni kuchyň u babičky. Je to lepší do novych prostor bez nějakých stávajících technických nedokonalosti. U mámy bez velkého kopání třeba nešel předělat odpad. Z toho důvodu se linka nedala zavěsit tim systémem ikea.
Ale šikovný chlap to zvládne. A zvládne tomu šikovná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.6.25 14:28

Zkuste Super soused. Zadáš poptávku a dostaneš několik nabídek s různou cenou.
Mám s nimi výborné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1