Monteil kosmetika - názory?

171
19.10.21 20:00

Monteil kosmetika- názory?

Ahoj holky, mate některá zkušenosti s touto kosmetikou? Objednala jsem si od te značky probioticky krem, který pomáhá při léčbě různých kožních onemocnění..narazila jsem na nej u jedny kosmeticky na instagramu a měla na na nej vyborny ohlasy, ale na netu jinak žádný recenze.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
529
26.11.21 20:33

Ahoj, můžu se zeptat, jestli si objednala a jak si spokojená? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.22 11:03

Tak já jsem teda objednala na základě super doporučení z IG od jedné kosmetičky a opravdu spokojená nejsem… Objednávku jsem dělala na německé eshopu kde mi přisla lepší komunikace a poštovné vyjde na stejno. Mám noční probiotický krém + jsem dostala zdarma vzorečky a čistící pleťovou masku a ani jedno mi nevyhovuje… Krém má spíše gelovou textur, do pleti se vsákne, ale po chvilce pleť pne a do rána mi přijde poměrně nevyživená, zhoršil se mi i stav obličeje, takže se vracím zpátky k osvědčené kosmetice. Pleťová plátýnková maska je zase dost hrubá, na obličeji nedrží a je to nepříjemné, efekt žádný.
PS: postup jsem dodržovala přesně podle rad paní na IG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.22 15:58

Ahoj,
přidávám se, také jsem zkoušela Monteil ProbioActive denní krém na základě obrovského vychvalování jedné kosmetičky na instagramu a bohužel za mě zklamání, stejně jako paní výše jsem dodržovala její postupy, po týdnu používání je plet stále horší a horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.1.23 11:41

Dobrý den, také jsem koupila krém a pleť totální katastrofa. Musela jsem ho po par dnech okamžitě vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.23 10:06

@Vilímka Ahoj, pokud by jsi měla zájem koupila bych ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.23 10:27

Ahoj holky, též jsem zakoupila probiotické krémy a další kosmetiku od paní na IG a absolutně nelituji, je to jedna z nejlepších investic. Trápilo mě akné, pleť mi hořela z důvodu zánětu, neustále se mi dělaly hluboké boláky a s tím je konec. Používám kosmetiku pouze od slečny, dodržuji všechny postupy a dějí se zázraky😊 🌸 Za mě opravdu doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.23 00:22

Já jsem take spokojená, vyzkoušela jsem denní i noční probiotický krém a za pár dní jsem už sledovala změnu - ač je mi přes 40, trápí mě od druhého porodu pupínky, během covidu i per. dermatitida a až tyto krémy (plus čisticí gel a tonik) mi pomohly. Objednávám je teda přes amazon přímo z Německa, kde vyjdou levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.4.24 14:07

Také jsem spokojená. Nikdy jsem nemela hezci plet. Hned druhy den byly videt rozdily, akne co jsem mela se krasne zatahlo a nerozjelo se mi zadne dalsi. Za me super investice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.25 18:37

Já mám tedy špatnou zkušenost s kosmetikou Monteil a také jsem četla, že má špatné složení a přitom paní na IG tuto kosmetiku propaguje jako zcela přírodní, tak nevím. A navíc Monteil kosmetika na eshopu z ciziny je za daleko nižší ceny.
Koupila jsem i Collagen s příchutí na akné od paní Coufalové z IG a byl tak hořký, že se opravdu nedal a musela jsem ho vyhodit a to není za malé peníze. Tak já mám s touto kosmetikou i Collagenem tuto 👎 😣zkušenost…

Zkopírované ze stránky, kde testují kosmetiku:
Monteil ProBeActive Probiotic Protective Day Creme obsahuje 37 složek, z toho 24 složek v kategorii s nízkým rizikem, 11 složek v kategorii se středním rizikem a 1 složce byste měli věnovat zvláštní pozornost, obzvlášť pokud je na začátku seznamu složek.

24 - Nízké riziko

11 - Střední riziko

1 - Vysoké riziko

1 - Chybějící údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.25 18:41

@M. Jedličková můžu poprosit, jakou máte svoji osvědčenou kosmetiku na akné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek