Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
máte někdo zkušenost s tímto domem? Montovaným? Nemyslím jak se v tom bydlí apod., ale jestli máte někdo tip na společnost, co je dělá, za dobrou cenu. Na netu je toho spousta, to by bylo hodin to vše projít.
Proto vás prosím o vaše rady.
Díky moc, Alenka
Ahoj všichni,
mě by zase zajímaly Vaše názory na bydlení apod. Teď momentálně přemýšlíme jak dál s bydlením a tak zvažujeme všechny varianty. Už snad o ničem jiném nemluvíme ![]()
Díky
Cate
tak ja napisu svuj nazor na bydleni.
pro me je nejhlavnejsi byt bez nikoho dalsiho v byte-tim myslim babicky!
proto jsem zastanecem treba klidne prechodneho bydleni v 1+1,ale bez babicek ![]()
ja bydlim uz 24 let porad na stejnem miste ![]()
mamku se segrou jsme trosku vysoupli do noveho bytu a my si predelali nas stary.
manzelovi rodice cast zaplatili nasi mamce.
jinak moje babicka rika,ze svym detem nechtela pripravit to co mela ona se svoji tychni-bydleni dohromady.takze nase mamka dostala byt po nich,oni bydleli v baraku(mamka si mohla vybrat co chce),no mamcin bracha je o12let mladsi a ten dostal ten barak-mezitim nez se posatvil panelak pro babicku sli zatim na svobodoarnu-garsonka.proste aby mladi byli sami ![]()
jinak jestli jsi chtela slyset nazor na dum a byt.tak mne je to osobne jedno kde bydlim.chtela bych teda domecek,ale zase na druhou stranu staci mi dluhy na byte-prestavba atd.a zahradku zase tak moc nemusim ![]()
tak nevim,jestli jsem odpovedela na danou otazku,snad jo.