Morče kňourá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42593
13.2.22 09:55

Taky jsem měla jednu samičku dlouho a samu. Byla hrozně dominantní a nikoho nesnesla, nikoho. Takže jsem měla jednu klec, kde byla Zuzana a pak druhou, velkou, kde byly ty ostatní.
A Zuzana pištěla, když chtěla samečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.2.22 13:39
@Snorlaxik píše:
Evidentně se její morče s dalšími nesnese, když od ní 2 musela oddělit. Ale jo, jen ať dál kupuje morčata a zase je po chvíli odděluje, protože se nesnesou. To je jistě pro všechny lepší.

Já nereagovala na zakladatelku ale na někoho jiného :roll: konkrétně tedy na to, že nevadí že morče bude samo, ne opravdu nestačí že si ho třikrát za den vyndate a pomazlite. Každý opravdový chovatel potvrdí, že morče se má chovat v páru. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.2.22 20:24

Tak jsem to dnes vyřešila tak že jsem přidělala výběhy k sobě, tak aby na sebe viděli a asi se problem vyřešil i přesto že na sebe hned cvakali zubama a povídali si, tak už si to zase na nějakou chvilku vyříkali už od té doby nekníkla a jsou všichni tři takový klidnější, budu prostě zkoušet všechno hlavně ať je veselá..jinak trávim se všemi dost času ale hold všechno nejde hned je s nima velká a taky dlouhá trpělivost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný