Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Emmi02 ahoj, s tříletým kamkoli
my jezdili od 8 měsíců.
Destinace je na vás, my holt milujem chortvatsko. Konkretně Kameňák a Brseč.
A u našich obou kluků taky jasně vyhrála oblázková pláž. Písek je nebavil a popravdě s. r.a. l pardon všechny
protože ho měli pořád v očích plavkách..plné deky ![]()
Písek nebrat ![]()
@Emmi02 Jsme taky horske typy. Tak jsme to loni udelali tak, ze jsme jeli do Italie (Toskansko) autem pres Alpy, kde jsme se na tri dny stavili. Deti 7r, 5r a 2r. Uzili jsme si oboje. A vis co? Deti se shodly, ze letos jedeme na tyden do Alp. ![]()
S 3letou dcerou jsme byli v Turecku, 5* hotel, lunapark, akvapark, detske bazenky, miniklub (chodili jsme s ni), destska hriste, minidisco pro deti, vecerni programy. Super dovolena! Nejvic vzpomina na ty doprovodne atrakce, more ji zas tolik nebralo ![]()
@welovefashion můžu poprosit o název toho komplexu na Kosu s akvaparkem a případně i o malou recenzi? Děkuji ![]()
@Alushka.S Hotel Mitsis Norida Beach
Ono to není přímo s akvaparkem, ale mají tam 2 tobogány a celkem 3 bazény, taky prolézačky pro děti, dětský klub, je to hodně velký komplex, přímo u moře, dost záleží v jaké části dostaneš ubytování, neco je blízko moři, ale někde chvíli trvá než se dojde k moři treba 10 minut…
Za mě dobré určitě pro děti 3+
@FraDeu fakt je u hotelu Caprici pozvolný přístup do moře? co já vím, je tam vstup stupňovitý a velké vlny, též ve vodě dost velké kameny?
pro tříleté dítě naprosto nevhodné
@Liška2014 plné deky písku
no jo, my si vždy připlatíme za plážová lehátka, na dece ležíme jenom v čr na koupališti na trávě
můj otec vždycky, když viděl ty lidi, jak jsou zasypaní na dekách pískem, tak říká, že tam leží jako psi, že by to nesnesl