Motání hlavy vkuse

8
28.11.21 12:30

Motání hlavy vkuse

Dobrý den, možná to sem úplně nepatří ale chtěl bych se zeptat, už to bude týden co se mi motá hlava, jeden den z toho týdnu se mi udělalo černo před očima a přestával sem slyšet, naštěstí se mi nic nestalo, teď se asi 4 dny vkuse motá hlava, občas se cítím jak kdybych tu ani nebyl cítím se jako „naprogramovaný robot" nevíte co by mohlo pomoci budu rád za každou pomoc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14926
28.11.21 12:35

Co vyzkoušet doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.11.21 12:42

@Kfětoslava ten mi nic nenašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14926
28.11.21 12:44

No tak v pořádku nejsi, měl tě poslat dál. Může to být od páteře. Asi by to chtělo i návštěvu neurologa, ale tam by tě měl poslat obvoďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.11.21 12:45

@Kfětoslava No… Já mám doktora jako nedoktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.11.21 12:51
@Ondrahad píše:
@Kfětoslava ten mi nic nenašel

co to znamená, že ti nic nenašel?

U jakého doktora si byl a jaká vyšetření ti dělal, co konkrétně už máš vyloučené?

Jinak to může být cokoliv, od úzkosti po pokročilé stádium rakoviny mozku a mezi tím půlka diagnostického manuálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.11.21 13:31

@Ou hele, ty taky brzdi, ano, můžete být cokoliv, ale tu pokročilou rakovinu si strč za klobouk, ty vědmo. Často radis dobře, ale tu tvou občasnou kousavodt a ironií bych ti nacpala do zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.11.21 14:40

Ja tohle měla při Covidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.11.21 09:46

@Alyss1 zjistil jsme že Táta je pozitivní. Včera si dělal test, dnes jedeme na PCR. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.12.21 14:29

Odkrvená noha v noci

Ahoj, chci se zeptat ráno v 5:00 jsem se vzbudil a měl sem odkrvenou nohu, hýbal jsem s ní a bylo to dobrý, ale četl jsem že můžu mít ukládání tukových složek ve stěnách tepen a cév, a teď se bojím, takže se chci zeptat co by mi mohlo pomoci nebo to jsou jen příznaky covidu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek