Motokáry v těhotenství

3
20.7.21 20:18

Motokary v tehotenstvi?

Pracuji v prevazne muzskem tymu a rozhodlo se, ze tento tyden usporadame team building na motokarach. Jsem teprve ve 3.mesici a v praci to zatim nikdo nevi, jeste je brzy cokoli oznamovat. Nechci se vzdavat socialnich kontaktu, ale na druhou stranu mi zrovna tahle zabava prijde v tehotenstvi nebezpecna. Mate nekdo zkusenost? Pripadne nemate v kapse nejakou duveryhodnou vymluvu? (V praci jsem znama jako vasniva ridicka, nikdo mi neuveri, ze se proste jen bojim :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
20.7.21 20:21

Řekni, že jsi těhotná. Nežli kolegům. Tvé těhotenství pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
20.7.21 20:23

Rodinné důvody? :lol: žaludeční viróza? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.7.21 20:31

Tak tohle neokecas.
Jednej narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.21 20:31
@Vladusxx píše:
Rodinné důvody? :lol: žaludeční viróza? ;)

Ja se prave toho teambuildingu zucastnit chci, protoze mam fakt skvele kolegy a dlouho jsem je kvuli lockdownu nevidela (a pak i na rodicovske dlouho neuvidim :) ) ale dokud za sebou nemam prvotrimestralni screening, nechtela jsem nikomu nic oznamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.7.21 20:38
@Zuko26 píše:
Ja se prave toho teambuildingu zucastnit chci, protoze mam fakt skvele kolegy a dlouho jsem je kvuli lockdownu nevidela (a pak i na rodicovske dlouho neuvidim :) ) ale dokud za sebou nemam prvotrimestralni screening, nechtela jsem nikomu nic oznamovat

A myslis, ze kdyby screening nevysel, resila jsi pruser, cekala na dalsi testy atd, ze to utajis..?

Spis se to nerika hned kvuli castym potratum do cca 12 tt, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
20.7.21 20:38

Omotala bych si ruku / nohu obvazem a vymyslela natažené svaly, naraženou ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.21 20:42
@Lucie_Sx píše:
A myslis, ze kdyby screening nevysel, resila jsi pruser, cekala na dalsi testy atd, ze to utajis..?Spis se to nerika hned kvuli castym potratum do cca 12 tt, ne.

Presne tak, do konce prvniho trimestru mi jeste nekolik tydnu zbyva, stat se muze cokoli, vcetne potratu ci zamlkleho tehotenstvi. Kdyby k tomu nedejboze doslo a ja uz tehotenstvi oznamila, nechci tohle s kolegy resit. Kor v tom muzskem kolektivu.

Pokud by pri screeningy vysly nejake problemy, porad neni nutne kolegum oznamovat presny duvod, proc jsem porad u lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.7.21 20:54

Řekni, že ses špatně vyspala a skripla si nerv.. Za krkem, na zádech a že ti tam lupe, že to nechceš pokoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.7.21 21:07

Ve zdravotnických potřebách se dají koupit ortézy např. na zápěstí. Řekni že máš třeba něco se zápěstím, jednou rukou se řídit nedá. Super výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.7.21 21:11
@Zuko26 píše:
Presne tak, do konce prvniho trimestru mi jeste nekolik tydnu zbyva, stat se muze cokoli, vcetne potratu ci zamlkleho tehotenstvi. Kdyby k tomu nedejboze doslo a ja uz tehotenstvi oznamila, nechci tohle s kolegy resit. Kor v tom muzskem kolektivu.Pokud by pri screeningy vysly nejake problemy, porad neni nutne kolegum oznamovat presny duvod, proc jsem porad u lekare.

Tak já třeba taky pracuji v mužském kolektivu, potratila jsem v prvním trimestru a kolegové mě fakt hodně pomohli 🙂 já to v práci musela říct téměř hned, měla jsem z toho obavy a zbytečné. Pokud mate dobrý kolektiv, řekni to. Mě už se teď aspoň každý neptá, kdy budu těhotná 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.7.21 21:20

Tak si budeš muset vybrat, jestli risknes motokáry nebo je pro tebe bezpečí mimca důležitější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.7.21 21:24
@Ivusska777 píše:
Tak já třeba taky pracuji v mužském kolektivu, potratila jsem v prvním trimestru a kolegové mě fakt hodně pomohli 🙂 já to v práci musela říct téměř hned, měla jsem z toho obavy a zbytečné. Pokud mate dobrý kolektiv, řekni to. Mě už se teď aspoň každý neptá, kdy budu těhotná 😃

Taky mi to prijde lepsi, chlapi to obvykle berou racionalne a lepsi nez dusit v sobe.

Ta vymluva jim navic zpetne dojde a asi to uplne nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
20.7.21 21:26

Řekni jim pravdu jak to je… Není důvod lhát těhotenství sice není nemoc, ale opatrná být musíš… A pokud jsou tak super jak píšeš tak to určitě pochopí. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
20.7.21 21:39

Já bych to neříkala, když nechceš. Já si taky počkala na první screening. Já jsem to v práci vyřešila taky takovou ortézou na ruku, ale musíš ji mít pár dní, na den je to blbé. A až to pak řekneš, že jsi těhotná, všichni si vzpomenou na tvou ortezu a společně se zasmějete, protože se obecně ví, že se to do třetího měsíce neříká… Navíc chlapi jsou v tomhle mnohem lepší, pochopí to pak a naopak ocení srandou, žes to tak dobře zakamuflovala. U mě to tak bylo a chlapi se pak smáli jakože ahaaaa jasně, hej super nápad, dobře si to zakamuflovala a gratulovali… Rozhodně se nezúčastňuj jízdy… Jako já na motokárach byla asi třikrát a jako ještě s chalapama to byl masakr, kolikrát do mě zezadu narvali, ne úmyslně, ale mě to piclo do těch pneumatikovych zábran, že to prostě dost drclo a nemyslím, že je to prostě bezpečné. V tom s tebou souhlasím. Tu ortezu koupíš za pár korun a vzala bych si ji předem ne ten den, to by bylo podezřelé. Hodně štěstí k těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí