Motol porodnice

81
16.1.23 15:22

Motol porodnice

Ahoj holky, nenašla jsem tady ani jinde jaka je porodnice Motol. Má nekdo zkusenost? Mamka by to mela nejbliz. Ja bydlim v centru Prahy takze za me kamkoliv, premyslim jeste o Podolí ale kvuli te dostupnosti pribuznych Motol. Jenom me zarazi, maji na webu telefon, ze lze zavolat mezi 13-15 a nikdo to pres 20 min nezveda. Dobry zacatek… neni online registrace takze vypada, ze bych tam musela osobne… na to nemam cas kdyz chodim do prace. Je tam porod v pohode a jak jste se registrovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.1.23 15:52

@1992lp No pokud se nemílím tak Motol je teď jediná pražská porodnice ve které se neregistruje :nevim:, každopádně bych asi nevybírala dle dostupnosti jiných, ale dle tvého pocitu.

• Citovat
  • Upravit
705
16.1.23 16:06

Ja tam nerodila, ale na jejich strankach jsem nasla to, co pise anonymni nade mnou: ‚V rámci zjednodušení a celkového zkvalitnění služeb pro Vás jsme se dnem 5.4.2022 rozhodli trvale zrušit nutnost tzv. registrace k porodu. Cílem dosavadní registrace byla snaha o určité plánování, nepřeplnění lůžkové kapacity kliniky a udržení kvality a komfortu všech maminek jak při porodu na porodním sále, tak i při pobytu na lůžkovém oddělení po porodu. FN v Motole momentálně připravuje do provozu další lůžkovou kapacitu, která nejpozději od července 2022 navýší počet lůžek pro maminky na oddělení šestinedělí, včetně dalších lůžek na tzv. nadstandardních pokojích. Nová kapacita je dimenzována tak, aby již nehrozil nedostatek lůžek pro Vás a Vaše děťátka.‘
Edit: Nefungoval odkaz, tak jsem vlozila ten text.

Příspěvek upraven 16.01.23 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
16.1.23 16:08

Registrace už od loňska není.
Já rodila v Motole 3× a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
16.1.23 16:11

Motol uz registrace nema. Nove maji zrekonstruovane sestinedeli, poradny, bufetove snidane… Skoda ze dalsi neplanuji Ja tam byla spokojena moc od prvni do posledni chvile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
16.1.23 16:17

Registruje se až někdy v 36 tt zhruba, kdy tam jde člověk na check-in. Já tam plánuju rodit cca za 14 dní, když jsem volala do poradny, tak mi to taky dlouho nebrali, až tak kolem 14 hod. Ono to zvoní těm sestřičkám v poradně, takže se člověk prostě musí trefit, že má nějaká čas to zvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.1.23 18:03

@Primat17780
Aha tak to asi jo … nabizej i prohlidky aby se clovek mohl podivat tak budu se snazit dovolat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.1.23 18:05

@Maggdallena dekuji… na netu jsou jen desive recenze :) ale tak pujdu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
16.1.23 18:06

@1992lp já jsem byla na te schůzce porod a za mě teda docela ztráta času. Ale to představení porodnice by mohlo být fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
16.1.23 18:42

Na Motol nemuzu obecne rict pul slova spatne, az na absolutni natresk a temer nemoznost zaparkovat (doporucuju pod Motolskou nemocnici modrou zonu a zaplatit v automatu, bohuzel nemas sanci odhadnout, jak dlouho tam budes stat, hodina v zone stoji 10,–).
Jak uz holky psaly, neregistruje se.
Ja bydlim od Motola sotva 10 minut a jen kvuli mymu doktorovi jsem jela 40 minut do Horovic. Proste muj pocit byl takovej, ze radsi budu rodit s mym doktorem na dalnici, nez bez nej v Motole. Nekoukej na dostupnost, dej na svuj pocit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
16.1.23 19:27
@1992lp píše:
@Maggdallena dekuji… na netu jsou jen desive recenze :) ale tak pujdu tam.

Nove desive nejsou. Ale zalezi jake mas predstavy, prece jen je to vedeni porodu “medicinske”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
16.1.23 19:40

@Maggdallena prave. Většinou ty negativní recenze, co ctu já, se týkají nesplnění nějakých individuálních poměrně alternativních požadavků, takže záleží, co od toho člověk čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
16.1.23 20:14

Rodila jsem tam 2015 a znovu bych si to dát nechtěla. Jsou profíci, skoro určitě odejdes živá a s dítětem, ale zážitek to moc peknej nebyl.

Jinak dovolat se tam mi kdysi trvalo několik dní - tehdy se snad mělo volat mezi 10 a 11,volala jsem několik dní za sebou, vždycky těch 60 minut v kuse (buď obsazeno, nebo to nikdo nezvedal). Och. V poradně jsem taky čekala vždycky aspoň hodinu dvě, neobjednávají na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
16.1.23 21:57

Ja r. 2021. Registrace osobne, objednani do poradny na 2. pokus. Stihla jsem 4 poradny, do hodiny a ctvrt venku (vcetne monitoru), s pani v kartotece, sestrama, lekari vzdy nejakej vtipek a prijemna atmosfera. PA i doktor pri porodu prijemni, empaticti. S nastrihem vyckavali, na porod placenty take… nic nenutili. Chtela jsem nadstandart - mela jsem. Vsechny sestry mile. Detsti lekari jeste o level milejsi. Propusteni ani ne po 70 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.1.23 07:04

Zrovna tu lezim na sestinedeli tak kdyby nějaké otázky písni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková