Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
máte v plánu rodit některá v Motole a máte termín v červnu 2013? Zajímalo by mě, jak to teď vypadá při registraci, jestli je tam velký nával nebo je to v pohodě, nemáte některá informace? A třeba se tam i potkáme, já mám termín porodu 12.6.2013.
Ahoj registrace uplne v pohode, zadny fronty, byla sem tam driv a sestra vysla jeste pred „otevirackou“,jinak ti ho jen a jen doporucuju-ja tam rodila ted v rijnu
@Aluse Děkuju moc
podle recenzí na internetu mi Motol vyšel opravdu nejlíp. Nikde jsem nenašla nějakou úplně negativní, na 90% všechny maminky chválily. Tak snad budu taky moct jenom chválit…
@Janenina ja myslim, ze budes, jestli budu rodit nekdy druhy tak jen v motole ![]()
@Aluse Chtěla jsem tam zavolat kvůli informacím k registraci, ale nikde jsem nenašla nějaký přímý kontakt na registrace… Tak asi zkusím centrální číslo a snad mě někam přepojí. Mě totiž vychází 14+0 na pátek, ale registrace provádí jen pondělí-středa. A taky se zeptat orientačně, jestli jsou registrace stále v pohodě a nejsou nějaký velký fronty…
@Janenina oni te vemou i potom ale klido zavolej, ta registrace u tehotenskyho ultrazvuku
@Aluse zkusím zavolat na všeobecnou ambulanci a snad mi když tak dají jiný kontakt nebo mi řeknou co a jak ![]()
Ahoj, mě taky zajímalo jak je to s Motolem. Termín mám v 11/2013 a registrace byla úplně v pohodě. Šla jsem tam v pondělí, trochu jsem měla obavy, aby tam nebylo moc lidí, ale nikdo nikde a registrace byla za minutu úspěšně hotová ![]()
svetluska.st Ja mela nakonec tehdy registraci taky v pohode. A ted uz cekam jenom na to, kdy prijde porod.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.