Motol TP 06/2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1536
28.11.12 09:10

motol TP 06/2013

Ahoj holky,

máte v plánu rodit některá v Motole a máte termín v červnu 2013? Zajímalo by mě, jak to teď vypadá při registraci, jestli je tam velký nával nebo je to v pohodě, nemáte některá informace? A třeba se tam i potkáme, já mám termín porodu 12.6.2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34541
28.11.12 10:46

Ahoj registrace uplne v pohode, zadny fronty, byla sem tam driv a sestra vysla jeste pred „otevirackou“,jinak ti ho jen a jen doporucuju-ja tam rodila ted v rijnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
28.11.12 12:34

@Aluse Děkuju moc :) podle recenzí na internetu mi Motol vyšel opravdu nejlíp. Nikde jsem nenašla nějakou úplně negativní, na 90% všechny maminky chválily. Tak snad budu taky moct jenom chválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.11.12 12:43

@Janenina ja myslim, ze budes, jestli budu rodit nekdy druhy tak jen v motole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
28.11.12 13:01

@Aluse Chtěla jsem tam zavolat kvůli informacím k registraci, ale nikde jsem nenašla nějaký přímý kontakt na registrace… Tak asi zkusím centrální číslo a snad mě někam přepojí. Mě totiž vychází 14+0 na pátek, ale registrace provádí jen pondělí-středa. A taky se zeptat orientačně, jestli jsou registrace stále v pohodě a nejsou nějaký velký fronty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.11.12 13:08

@Janenina oni te vemou i potom ale klido zavolej, ta registrace u tehotenskyho ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
28.11.12 13:38

@Aluse zkusím zavolat na všeobecnou ambulanci a snad mi když tak dají jiný kontakt nebo mi řeknou co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svetluska.st
3.6.13 20:30

Ahoj, mě taky zajímalo jak je to s Motolem. Termín mám v 11/2013 a registrace byla úplně v pohodě. Šla jsem tam v pondělí, trochu jsem měla obavy, aby tam nebylo moc lidí, ale nikdo nikde a registrace byla za minutu úspěšně hotová :-)

• Citovat
  • Upravit
1536
3.6.13 21:49

svetluska.st Ja mela nakonec tehdy registraci taky v pohode. A ted uz cekam jenom na to, kdy prijde porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková