Motol - kdo nedávno rodil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
609
19.11.12 11:21

motol - kdo nedávno rodil?

Ahoj holky, chci se zeptat, kdo nedávno rodil v Motole - jestli mi tam dají ten formulář na jméno dítěte, nebo jestli ho mám shánět předem jinde, dál jestli půjčují noční košile, anebo je mám mít s sebou a věci a plíny na mimčo - jak je to s nimi? zkrátka co je lepší mít svého a co mi půjčí, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
19.11.12 11:31

Ahoj. Já rodila v červnu. Formulář mi teda dali rovnou na matrice(nejsem vdaná), ale myslím, že ti do dají. Košile tam mají, dávala jsem jim přednost před vlastníma, protože jsem je často měnila. Plínky mají taky, jenom ti doporučím si vzít vlastní bodýčka, tak mají jenom takový ty starodávný košilky, co jsou děsně nepraktické..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvam
19.11.12 11:41

Prohlášení o jméně dostaně v tehotenské poradně, kam se chodi před porodem na kontrolu. Košil mají spoustu. Nedoporučuji vlastní. Vše pro miminko mají. Přeju hodně štěstí a rychlí porod.

• Citovat
  • Upravit
609
19.11.12 11:43

Děkuju moc za tipy, do poradny se tam teprv chystám, košile pořizovat teda nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.11.12 11:46

Ahojky, já tam rodila v červenci a měla jsem to stejně jako Anny. Formulář na matrice, poněvadž nejsem vdaná a chtěli ho hned při příjmu. Košil bylo dostatečné množství, takže jsem svoje vůbecnemusela použít. A co se týká pro malého, tak jsem si taky nechala dovézt bodyčka, protože ty košile se mi nechtěli dávat. Plínky pro mimča, jakmile docházeli stačilo říct sestřičkám a hned donesli nebo i dupačky a podložky. Jinak maximální spokojenost i kdyz jsem to měla do porodnice 50 km, už bych nešla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.11.12 11:58

@Mija2719 to jsem ráda, doufám, že budu taky spokojená, čeká mě to cca za měsíc :) na ten formulář se zeptám v poradně, jsem vdaná, takže na matriku se předtím nechystám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
19.11.12 12:06

Rodila jsem tam před 13 měsíci. Formulář mi dali na první poradně, pak jsem nějaká vyplňovala ještě při porodu, prý mi dali nějakou starou verzi( rodila jsem 2,5 hodiny, tak to bylo dost nepříjemné ). Noční košile byly na pokoji a mohla jsem si jich vzít kolik jsem chtěla. Měnila jsem několikrát denně. Dále mají plínky, oblečení pro mimi. Vlhčené ubrousky jsem měla svoje a krém na zadeček, dali mi tam teda vzoreček bepanthenu, který by asi stačil.

Přeji pohodový a bezbolestný porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.11.12 08:58

@terry2 Moc přeji pohodový porod a pokud možno co nejméně bolesti a poté brzké zotavení. Já si opravdu nemůžu stěžovat ani slovíčkem. Sice jsem nakonec mazala na akutního císaře, ale díkybohu malej je v pořádku a já se taky brzy dala do pořádku. Už 4 den jsme byli v pohodě doma. Přeji moc moc zdravíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková