Porodnice Zlín, stížnost

2979
15.11.12 15:48

Porodnice Zlin,oddeleni 6ti nedeli.

Ahoj maminky,

Rada bych se zeptala zda-li jste byly spokojene v porodnici ve Zline mam na mysli odeleni 6ti nedeli.

Predem dekuji.

Příspěvek upraven 18.11.12 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1358
15.11.12 15:57

Ja byla spokojena, je pravda ze nic moc poradne nevysvetlili ale tak moje chyba ja se ani neptala tak se nedivim..;-)…;-);-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
15.11.12 16:00

@therezaa Na kterém jsi byla patře?

Já tam rodila dvakrát, jednou jsem byla na trojce a jednou na čtyřce.

Na trojce se mi zdáli lepší ženské sestry, na čtyřce zase dětské a laktační, měli jakoby víc péči o maminky než když jsem byla na trojce. A to jsem na trojce byla s první dcerou, takže jsem těch informaci od nich potřebovala víc, a nikdo mi je nedal. Kojení mi tenkrát taky neukazali, zato při druhém porodu na čtvrtém patře se mohli přetrhnout aby mi to kojení ukázali a vše okolo dítěte, byli takové pečlivější. Těžko soudit, podle mě je všechno o lidech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
15.11.12 16:02

@iliska87 tak ja se ptala…nikdo za mnou vubec nechodil i na mych nekolikati proseb at mi ukazi polohy na kojeni.
Odjizdela jsem jako nekojicka. Sotva jsem dojela domu a dosedla na gauc hned se mi mleko udelalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
15.11.12 16:03

@danali na 4.p za mnou ani laktacni neposlali az sem zadonila, tak mi rekli, ze ma dovolenou, zadna snaha nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.11.12 16:04

@therezaa Já zkušenost nemám, jen bych ráda podotkla ohledně tvé výtky vůči doby odpovědi - ze zákona mají 30 dnů na to, aby na stížnost odpověděli.. To jim vyčítat nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
15.11.12 16:08

@therezaa tak jak jsem psala, já jsem na tom čtvrtém patře byla spokojená s dětskýma i s laktační, byli ochotné, pořád se na něco ptali jestli vím nebo jestli chci poradit, vysvětlit atd. Hodně často jsem jen odvětila že mám druhé dítě a že už vím, ale laktační jsem k sobě pustila, aby mi vše vysvětlila, protože kojení z první dcerou šlo do kytek už po měsíci, tak to jsem si nechala ochotně říct, ukázat atd. A musím říct že vlastně mi to někdo říkal poprvé, s první dcerou mi nikdo neukázal nic. Takže za mě spokojenost, a opravdu jsem se nemusela na každou maličkost ptát, vše ochotně sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
15.11.12 16:17

Ja byla na trojce, je pravda ze mi spise vse ukazala slecna co semnou byla na pokoji a pakmjsem si to nechala od sester potom ukazat znovu, moje mala se prisala hned bez problemu, my spis, eli problem ze mala chtela jist kazdou hodinu coz neslo protoze bmpo hodine jeste nestihala ztravit to co snedla pred tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.11.12 16:25

Ahojky, já jsem tam rodila dvakrát, v roce '2000 a 2010 a chystám se tam každým dnem znovu. Spokojená - nevím, co si pod tím termínem představit :-). Syn byl nedonošený na oddělení IMP - kde byli všichni zlatí, primář Macko je obr machr, stejně jako ostatní lékaři tam. Sestru jsem tam trefila jednu šíleně hnusnou, jiné zase byly úplně úžasné. Je pravda, že já je moc nepotřebovala, neb jsem sama laktační poradkyně, měla jsem nadstandart, tudíž i klid. Ale jinak - pobyt sám o sobě, v porodnici, je bez ohledů na personál a podmínky, pro mě vysoce stresující (a to jsem zaměstnanec oné nemocnice), takže se těším domů, až si udělám vše po svém. Tak to bylo i u Vás, mléko se pustilo doma, vše se zařídilo až doma. Ztížnost podávat s odstupem nemá smysl, měli jste to řešit hned na místě, je to lepší. Mimochodem - zažila jsem porodnici v Kroměříži a díky bohu, že jsem mohla rodit ve Zlíně, v Kromclu to byla hrůůůza (ale třeba jsem jen natrefila na blbou službu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
15.11.12 16:29

@Lili5 ja si stezovala primo na miste u velke vizity a nic se nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.11.12 16:32

Ja rodila 2× a mas pravdu, ze pristup k maminkam, ktere jsou prvorodicky a potrebuji poradit, je nulovy. Zadna iniciativa z jejich strany..je smutne, ze primar jednal tak jak pises. Uplne by stacila kratka hromadna prednaska pro nove maminy na oddeleni, staci obden ji udelat a treba i s videem, ktere se kazda mamina muze dobrovolne zucastnit. Nic by je to nestalo a myslim, ze spousta maminek by rada se ji zucastnila. Jdi do stiznosti, drzim palce…ja tam jdu rodit zacatkem prosince, tak budu napjata jestli nastala zmena **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
15.11.12 16:39

@Bettyn stiznost jsem podala, ale smetli ji…a proto, bych rada kdyby nas bylo vice kdo mel tuto zkusenost.
Dokonce jejich zamestnankyne z gyn. porod. Oddeleni mi sami rekli at to napisi, ze vi ze se tam takove veci deji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.11.12 16:42

@therezaa já myslím, že on po vizitě si se sestrama sedl, dal jim sody, ale těžko říct, když se nic nezměnilo, to mi nebere hlava :-(. Já ale s těma novošskýma sestrama nepřišla tam na oddělení moc do styku, neb malého jsem měla i na pokoji v intenzivním režimu a komunikovala se sestrama z IMP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.11.12 16:44

Ja byla ve zline nadmiru spokojena az jsem byla smutna kdyz jsem musela po sesti dnech domu. Vsichni se mi moc venovali i kdyz bylo tesne pred vanocema a vsechny pokoje preplnene. Mela by jsi videt jine porodnice. Myslim ze trochu prehanis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
15.11.12 16:46

@Bettyn Pouští video o kojení - tuším že ve středu a v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková