Motorkáři - hloupý dotaz

Anonymní
21.11.16 19:05

Motorkáři - hloupý dotaz

Ahoj všichni motorkáři, mám hloupý dotaz asi, ale říká se motorce „kačena“?

Proč se ptám - manželovi prisla sms ve stylu, ze mu to na ty kacene slusi. Oslovení bylo, ty woe. :roll:
Zpráva byla na displeji, jak pokracovala nevím a nezjistuju, byla z neulozeneho cisla a jediné, ci mě napadlo, je reakce na fotku, co má na profilu. Ptát se nechci, nechci dělat hysterku :mrgreen:. Diky tomu oslovení doufám, ze to neni od jiné, ale zas to neulozene číslo :think: Ale ani to nemusí nic znamenat.
Dekuji za ponechání anonymu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
262
21.11.16 19:13

No, každý si asi nějak svojí motorce říká :lol: O kačeně jsem sice ještě neslyšela. Ale snad to tak je, aby jsi mohla být v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
21.11.16 19:20

Jo, říká se jí kačena - http://www.motorkari.cz/motorka/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
21.11.16 19:28

Tak jsem se speciálně ptala manžela, motorkáře a prý neříká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 19:34

Tak jsem blbka :zed:. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.

Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl

• Citovat
  • Upravit
1703
21.11.16 19:54
@Anonymní píše:
Tak jsem blbka :zed:. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.11.16 19:55
@Anonymní píše:
Tak jsem blbka :zed:. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl

no a ty příště nešmíruj.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
22.11.16 00:58
@Anonymní píše:
Zakl

Doufám, že ten servis byl o problémech s mazáním „kačeny“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová