Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, každý si asi nějak svojí motorce říká
O kačeně jsem sice ještě neslyšela. Ale snad to tak je, aby jsi mohla být v klidu ![]()
Tak jsem se speciálně ptala manžela, motorkáře a prý neříká ![]()
Tak jsem blbka
. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.
Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl
@Anonymní píše:
Tak jsem blbka. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl
@Anonymní píše:
Tak jsem blbka. Přítel přišel domů, vzal telefona začal se smát, tak mi nahrál na dotaz, „,co je?“ A přečetl mi celou sms, od kámoše. A ano, bylo to myšleno na mitirku. Zbytek sms byl o autech a servisu.Dekuji za reakce a i odkaz
Zakl
no a ty příště nešmíruj.. ![]()
@Anonymní píše:
Zakl
Doufám, že ten servis byl o problémech s mazáním „kačeny“ ![]()
Ahoj všichni motorkáři, mám hloupý dotaz asi, ale říká se motorce „kačena“?
Proč se ptám - manželovi prisla sms ve stylu, ze mu to na ty kacene slusi. Oslovení bylo, ty woe.
. Diky tomu oslovení doufám, ze to neni od jiné, ale zas to neulozene číslo
Ale ani to nemusí nic znamenat.
Zpráva byla na displeji, jak pokracovala nevím a nezjistuju, byla z neulozeneho cisla a jediné, ci mě napadlo, je reakce na fotku, co má na profilu. Ptát se nechci, nechci dělat hysterku
Dekuji za ponechání anonymu