Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malý 11m má už týden v pusince aftíky, nejdříve jsme si toho všimli na rtíkách, byly rozpraskané, pak se mu to objevilo na jazyku, horním patře a na bocích úst zevnitř. Mazali jsme fialovou vodickou, a teď zkouším Neocide gel. jak se rozezná žába od moučnivky? a je lepší aftíky pomazat nebo setřít kapesníkem pryč z pusy? U toho strašně pláče, musí ho to bolet, ale prý to musí pryč, ale na všem je napsáno natřít, tak nevím
do toho teď strašně málo jí a má průjem v noci špatně spí, tak jsou to nervičky. ![]()
Malá měla moučnivku a vypadalo to jako bilej závoj v pusince a neocide zabralo hned druhý den. Ale rtíky rozpraskane neměla a nebolelo jí to v klidu si to nechala dávat a normálně jedla.
Malej měl moučnivku, ale ta ho nebolela, nechala sem ho pít heřmánkovej čaj a po chvilce zmizela sama…
Doktoka řekla mazat fialovou vodičkou a na průjem probiotika
ale už je to týden a pořád stejné, na poradnu jdeme příští týden ale s takovou půjdeme dříve
@2E Tak běž dřív, mám stejně starou holčičku a jak jí něco je jeto peklo, ale neboj bude dobře
Určitě bych šla hned zítra k Dr.pro jistotu. Jinak dcerka měla průjem a zabral Enterol, Kulíšek a Beba bez mléčné složky a žádné mléko ani jogurty na 14 dní vše po konzultaci s Dr.
@2E mladej měl moučnivku víc jak měsíc, v životě mu nic nepopraskalo, ani ho to nebolelo ![]()
Moucnivka a zaba je podle me to same. malemu to zacalo v koutcich, ale rty rozpraskane nemel. a doktorka rikala, ze to neboli. mazala jsem neocide gelem 14 dni a nepomohlo to. pak jsem jednou namazala fialkou a bylo to fuc.
Moučnivka je bílá a nebolí…
Co je žába nevím, každopádně už bych byla u doktora.. ![]()