Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
chcem sa spýtat či možem byt v tom ked som MS dostala 3.3 2013 v 31DC a 16.3 2013 13DC sme mali nechránený pohlavný styk a ubehli odvtedy 4 dni a ja mám strašné tlaky v podbrušku, biely hustý výtok a prednedávnom ma tam aj tak pichalo chvilku a potom nič…
@chatwenna píše:
MOŽEŠ!
Aj nemusím
ja viem som trápna…videla som už milion diskusií všade iné tvrdenia v podobných príspevkoch ale tak tá zvedavosť vyhráva lebo to podbruško mám také zaťažené už dlho… ono to nebolí len ho mám jak zaťažené a natlakované jak keby mi šlo čoskoro prasknuť
@DrahomiraB Ale nejsi trapna… Ja jsem se nedokazala ovladnout
![]()
Budes to muset jeste chvili vydrzet ![]()
Hele vsechno by tomu odpovidalo, ale spousta holek ti potvrdi, ze toto mela a tehule nebyli, i ja, kor kdyz se na to soustredis, vsugerujes si i nevolnosti, taky ja
Takze musis vyckat a dockas se, drzim palce ![]()
Nejlepší je zbytečně se nepozorovat
a prostě počkat až přijde nebo nepřijde ms. držím palce
To mi připomíná, jak jsme se snažily o dceru, pořád jsem čekala kdy mě začnou bolet prsa, a tak dlouho jsem si je mačkala až mě fakt začly pořádně bolet ale těhotenstvím to nebylo ![]()
@zuzka.mamka píše:
To mi připomíná, jak jsme se snažily o dceru, pořád jsem čekala kdy mě začnou bolet prsa, a tak dlouho jsem si je mačkala až mě fakt začly pořádně bolet ale těhotenstvím to nebylo
a čím to bolo?
ja si to podbruško nedomýšlam fakt mám tlaky a výtoky bile ale tiež ma zase prsia vobec nebolia ani bradavky nemám ani citlivé
Ani žiadne iné príznaky… práveže sa mi to zdá zaujímavé a divné… dufam že to nebude choroba ![]()
No že jsem si je pořád tak mačkala a zkoušela jestli bolí nebo ne
tlaky nevim jestli jsou jako známka těhotenství, u mě to byly při obouch dětech prsa, bradavky mě bolely jako čert, a téměř okamžitě mě ze všeho pálila žáha
Po 4 dnech od případného opoldnění jakékoliv příznaky nemůžou být těhotenské, embryo se ještě ani neuhnízdilo ![]()
Tak tak. Ještě se ani nezačalo tvořit hcg. Tohle pozorováni znám. Příznaky jsem měla každý měsíc po dobu dvou let
Zadařilo se až když jsem se na celé snažení vykašlala. Každopádně držím palce ![]()
Holky tohle mi poránu nedělejte, poprskala jsem si monitor kafetem ![]()
@DrahomiraB kup si projímadlo a kdyby ty tlaky nepřestaly, tak jsi v tom ![]()