Možné těhotenství? Podrážděnost

Anonymní
29.4.20 19:23

Možné těhotenství? Podrážděnost

Ahoj už od pondělí jsem náladova, podrážděná, smutná, agresivní.. Nálady se u mě mění jako na pase.. Co den to něco jiného.. Pondělí jsem byla podrážděná v úterý jsem byla smutná až nešťastná a dnes jsem agresivní - taková se neznám ani já, je mi to divné, menstruace měla přijít v pondělí ale nedorazila do teď a na test je ještě brzy ( nechci lovit duchy) ale chci se zeptat zda taková naladovost může být příznak těhotenství? Nebo je to prostě jen blbý týden? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
29.4.20 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj už od pondělí jsem náladova, podrážděná, smutná, agresivní.. Nálady se u mě mění jako na pase.. Co den to něco jiného.. Pondělí jsem byla podrážděná v úterý jsem byla smutná až nešťastná a dnes jsem agresivní - taková se neznám ani já, je mi to divné, menstruace měla přijít v pondělí ale nedorazila do teď a na test je ještě brzy ( nechci lovit duchy) ale chci se zeptat zda taková naladovost může být příznak těhotenství? Nebo je to prostě jen blbý týden? Díky

Pokud máš 4 dny zpoždění, na test brzo není. Může to být PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
29.4.20 19:37

Udělej si test. Jestli jsi těhotná, tak už bude pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 19:54

Zkusila bych test, tři dny zpoždění jsem měla na testu už takhle

• Citovat
  • Upravit
19981
29.4.20 20:13

3dny po termínu ms není brzy na test, kde si to zase vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.4.20 20:17
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.4.20 21:35
@Anonymní píše:
Ahoj už od pondělí jsem náladova, podrážděná, smutná, agresivní.. Nálady se u mě mění jako na pase.. Co den to něco jiného.. Pondělí jsem byla podrážděná v úterý jsem byla smutná až nešťastná a dnes jsem agresivní - taková se neznám ani já, je mi to divné, menstruace měla přijít v pondělí ale nedorazila do teď a na test je ještě brzy ( nechci lovit duchy) ale chci se zeptat zda taková naladovost může být příznak těhotenství? Nebo je to prostě jen blbý týden? Díky

Udelej si test. Nejsme cikanky co vesti z koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.4.20 08:46

Já jsem ve 28tt, ale přesně tyhle změny nálad mám, tedy až teď z karantény. Už mi to leze na nervy. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí