Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj, povědomý scénář známé. Jen teda s tím rozdílem, že známá kojila 10 měsíční
…a bylo to dost překvápko. Už i porodila, těhotenství bylo ok, dítě ok.
Už dlouho tu nebyla vymyšlená storka s prasklým kondomem
A pochopitelně pod anonymem, jako vždy.
![]()
@Zumpa
Promin, ale mne se to vazne zrovna nedavno stalo. Byl uplne na cucky ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
@Zumpa
Promin, ale mne se to vazne zrovna nedavno stalo. Byl uplne na cucky
Jo, také se mi to stalo, když jsme do něj nalili asi 10 litrů vody. Ale přitom nikdo nemůže otěhotnět ![]()
Ano, stalo se, akorát jsem nekojila.
Příspěvek upraven 29.04.20 v 06:39
@Zumpa píše:
Jo, také se mi to stalo, když jsme do něj nalili asi 10 litrů vody. Ale přitom nikdo nemůže otěhotnět
Mě se to taky stalo několikrát na začátku vztahu, ale naštěstí jsem brala i antikoncepci, kondom byl jen z důvodu nového partnera, prostě ho nějak prošoupal a ani jeden jsme to nejak necitili do té doby než mě zalilo teplo a vhko… No prostě velká vášeň a nasazení ![]()
@Zumpa píše:
Už dlouho tu nebyla vymyšlená storka s prasklým kondomemA pochopitelně pod anonymem, jako vždy.
![]()
Jo, kéž by… Ale díky zúčastněným, takže stát se to může. No nic, budu se modlit.
Postinor jsem si za zivot brala 3× a nic. Coz samozrejme ze statistickeho pohledu nic neznamena, ale drzim palce, at to dopadne stejne. Kondom nam nikdy neprasknul, ale dvakrat se stalo, ze se v zapalu vasne nejak sesunul ![]()
Neznám nikoho, až tady na emiminu jsem narazila na první diskuze, ze někomu nezabral
já vzala postinor 2×, nikdy se nic nestalo, jen mi to rozhodilo cyklus
Otázka je jasná. Prasknul nám kondom, Postinor jasem si vzala dvě hodiny po. Kojím roční dítě, mám nepravidelný, ale prece jenom nějaký cyklus. Slyšeli jste někdy o někom, kdo by takhle otěhotněl?
Anonymně, připadám si jako moc velký blbec na to, aby mi to tu ještě viselo pod nickem… Dík.