Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni asi jsem soupla ale jsem z toho už jalova.. Už 2 dětičky mám.. A teď to vypadá že možná bude 3 ale zpět k věci. Za 2 dny mám mít menstruaci ale už cca 2 týdny mě bolí prsa.. Nejdřív jen bradavky a teď už celá.. Žádné velké zvětšení zatím ale nevidím. Tak jsem si pro jistotu před 2 dny udělala máma test 10 a byl tam hodně slabý duch. Dneska jsem si udělala test sluníčko 10 a tam duch nebyl ale pro jistotu jsem udělala ještě test intime pregnanci 25 a tam opět duch a silnější než u máma testu. Tak už jsem fakt zmatená ???? stalo se to někomu?
@Janík777 píše:
Tohle je ten píše: Více
Nejde mi nahrát foto ![]()
Jsem se podle nadpisu lekla, že sis dělala 25 testů
testuj až ti nepřijde MS, stejným testem z ranní moči a nemusíš honit duchy. Držím palce ať to vyjde.
@Cenarius píše:
A já už myslel, že jste si udělala 35 testů dohromady
Neeee to neee😂 😂 😂 ale jsem z toho zmatená že citlivější test neukázal a 25tkovy ano
@Cenarius píše:Neeee to neee😂 😂 😂 ale jsem z toho zmatená že citlivější test neukázal a 25tkovy ano
A já už myslel, že jste si udělala 35 testů dohromady
@JancaS84 píše:
Jsem se podle nadpisu lekla, že sis dělala 25 testůtestuj až ti nepřijde MS, stejným testem z ranní moči a nemusíš honit duchy. Držím palce ať to vyjde.
Tak takový blázen ještě nejsem 😂 😂 😂 😂
Taky jsem myslela, že někdo udělal 35 testů.
Asi byl některý test citlivější, moč víc nebo míň koncentrovaná. 4 dny před menstruací to nemusí být vidět. Tak zkus za dva dny a je to. ![]()
@Janík777 píše:
Tak takový blázen ještě nejsem 😂 😂 😂 😂
No, ja uz bych se tady tomu ani nedivila
teda ne jako u tebe, ale vseobecne
@JancaS84 já bych se jinak netestovala kdyby mě neboleli první týden jen bradavky jako kdyby byly oteklé a další týden už celá prsa.dost mě to zaskočilo.. Mám doma dvě holky a před menstruaci jsem měla vždycky už 2 poradny silnice a tohle je jiné. Kamarádka sestřička mi ale říkala že u chlapecku hcg stoupá prý daleko pomaleji.
@Janík777 píše:
@JancaS84 já bych se jinak netestovala kdyby mě neboleli první týden jen bradavky jako kdyby byly oteklé a další týden už celá prsa.dost mě to zaskočilo.. Mám doma dvě holky a před menstruaci jsem měla vždycky už 2 poradny silnice a tohle je jiné. Kamarádka sestřička mi ale říkala že u chlapecku hcg stoupá prý daleko pomaleji.
Ja jsem to měla naopak. U syna byl silnější čárka už v den vynechane MS než u dcery den po vynechani.
@JancaS84 tady na tom je vidět jak hodně individuální těhotenství je..
Ahoj snažíme se s manželem o mimi a dnes mám 8 dní do MS a zkusila jsem 10test z rosmannu na něm nic a před chvílí jsem zkusila intime 25a je na něm duch pokud se to dá tak nazvat.vim že je brzo ale je mi na zvracení a pálí mě pořád žáha. vidite něco?
Negativni, ale 8 dni do ms to bych nečekala nic jineho ani. Uz vubec bys nemela příznaky. Doporucuju spise psychiatra
Nevidím, kde máš ducha? Jestli myslíš ten první, to je nějaká ryska, je moc blízko kontrolní čárky