Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano řekni.. Bude to lepší, než kdyby se to dozvěděla potom. Možné se bude zlobit, možná bude v pohodě
ale je to tvoje mamka, kdo jiný by ti teď měl pomoci. ![]()
Proč si myslis, že jsi tehotna? Nejdřív si udělej test a pak začni plašit. Myslím že i před týdnem by gynekoložka viděla aspoň zvětšenou sliznici, třeba těhotná vůbec nejsi.
Ja bych jí to něříkala, pokud je možnost, že ti test doveze ten kluk. Říct jí až v případě pozitivního testu. A řešit s ní co dál.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 15 let a asi jsem těhotnáve středu si udělám těhotenský test, který mi koupí přítel, dávali jsme si pozor měli jsme kondom který nepraskl ale je možnost zanesení prstama
podle výpočtů jsem těhotná 6 týdnů takže chci udělat pro mě to nejlepší a jít dobrovolně na potrat vím že bych to nezvládla být matkou v 15cti a už ani nevím jak to říct mamce
bojím se, nikdy se mnou problémy nebyli
a neměla bych spíš požádat mamku o těhotenský test? (Sama si ho koupit nemůžu bydlím mimo město) třeba by to bylo pak lepší ta reakce
před týdnem jsem byla na ultratvuku a nic zvláštního a gynekoložka mi odmítla udělat těhotenský test z důvodu že jsou zaneprázdněný laboratoře a normální těhotenský test neměla
a moje otázka zní jestli mám říct něco mamce a nebo být tichá myška
Prosím tě a tobě už vynechala menstruace? Pokud máš s mámou dobrý vztah, tak jí to řekni.
Počkej do středy a až si budeš jistá, jdi s tím za mamkou. Myslím si, že těhotná nebudeš. A určitě se pro příště poučíš a miminko jednou přijde až budeš připravená ![]()
Počkej do středy, udělej si test. Třeba to je jen planý poplach. Dva dny neudělají takový rozdíl. Pokud vyjde pozitivně, tak holt zajdi za mámou.
A teda změnila bych gynekologa, pokud tě někdo odbude s tím, že se bojíš že jsi v 15 těhotné a že prej nic, jsou přeplněné laboratoře, tak by to nebyl nikdo, ke komu bych chtěla chodit.
Ať ti test koupí přítel, maminku neplaš předem. Ale rozhodně si dávajte větší pozor, to vám přišlo v pořádku, strkat dovnitř prsty od spermatu?
Nejen, že nejsi zralá na to být matkou, ty nejsi ještě pořádně zralá ani na sex. Pro příště kondom kombinujte s jinou antikoncepcí (nemusí to být nutně hormony). Tobě už 2 týdny mešká menstruace? Běžně máš pravidelný cyklus?
Mamce zatím nic neříkej, taky si myslím, že to bude plany poplach.. Udělej si test a pak uvidíš
Nejdřív test, pak až začni řešit ostatní, třeba bude negativní
Když jsi byla u doktorky už minulý týden, tak jsi po prohlídce měla zaběhnout pro test hned, to ti i nejspíš poradila. Teď nehysterči a počkej na test do středy. Těhotná zřejmě nebudeš, protože jestli jsi navštívila doktorku až po vynechání ms, už by něco viděla.
Neříkala bych to a neplasila.. uvidíš až co test zbytečně ji vynervujes…
Proč si myslíš že si těhotná? Hele kdyby si byla v 6 týdnů tak minulý týden 5 a Dr by vyděl minimálně vysoko sliznici. pokud ji nevyšel tak nechtěl zbytečně dělat testy…
V 15 letech nemusíš mít pravidelnou ms a může ti být zle a nemusis být těhotná…
Uffff fakt jsem ráda, že jdou prášky už od 15… S mým tehdejším klukem jsem začala sexovat ve 14 a když si představím, jaké jsem byla tele… Naštěstí jsem hned po 15 narozkách běžela na gyndu pro prášky, jinak bych takhle určitě dopadla ![]()
Dobrý den, je mi 15 let a asi jsem těhotná
ve středu si udělám těhotenský test, který mi koupí přítel, dávali jsme si pozor měli jsme kondom který nepraskl ale je možnost zanesení prstama
podle výpočtů jsem těhotná 6 týdnů takže chci udělat pro mě to nejlepší a jít dobrovolně na potrat vím že bych to nezvládla být matkou v 15cti a už ani nevím jak to říct mamce
bojím se, nikdy se mnou problémy nebyli
a neměla bych spíš požádat mamku o těhotenský test? (Sama si ho koupit nemůžu bydlím mimo město) třeba by to bylo pak lepší ta reakce
před týdnem jsem byla na ultratvuku a nic zvláštního a gynekoložka mi odmítla udělat těhotenský test z důvodu že jsou zaneprázdněný laboratoře a normální těhotenský test neměla
a moje otázka zní jestli mám říct něco mamce a nebo být tichá myška