Asi těhotná v 15

Anonymní
27.4.20 09:57

Asi těhotná v 15

Dobrý den, je mi 15 let a asi jsem těhotná :( ve středu si udělám těhotenský test, který mi koupí přítel, dávali jsme si pozor měli jsme kondom který nepraskl ale je možnost zanesení prstama :( podle výpočtů jsem těhotná 6 týdnů takže chci udělat pro mě to nejlepší a jít dobrovolně na potrat vím že bych to nezvládla být matkou v 15cti a už ani nevím jak to říct mamce :( bojím se, nikdy se mnou problémy nebyli :( a neměla bych spíš požádat mamku o těhotenský test? (Sama si ho koupit nemůžu bydlím mimo město) třeba by to bylo pak lepší ta reakce :( před týdnem jsem byla na ultratvuku a nic zvláštního a gynekoložka mi odmítla udělat těhotenský test z důvodu že jsou zaneprázdněný laboratoře a normální těhotenský test neměla :( a moje otázka zní jestli mám říct něco mamce a nebo být tichá myška :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
27.4.20 10:02

Ano řekni.. Bude to lepší, než kdyby se to dozvěděla potom. Možné se bude zlobit, možná bude v pohodě :nevim: ale je to tvoje mamka, kdo jiný by ti teď měl pomoci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
27.4.20 10:03

Proč si myslis, že jsi tehotna? Nejdřív si udělej test a pak začni plašit. Myslím že i před týdnem by gynekoložka viděla aspoň zvětšenou sliznici, třeba těhotná vůbec nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.4.20 10:04

Ja bych jí to něříkala, pokud je možnost, že ti test doveze ten kluk. Říct jí až v případě pozitivního testu. A řešit s ní co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.4.20 10:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 15 let a asi jsem těhotná :( ve středu si udělám těhotenský test, který mi koupí přítel, dávali jsme si pozor měli jsme kondom který nepraskl ale je možnost zanesení prstama :( podle výpočtů jsem těhotná 6 týdnů takže chci udělat pro mě to nejlepší a jít dobrovolně na potrat vím že bych to nezvládla být matkou v 15cti a už ani nevím jak to říct mamce :( bojím se, nikdy se mnou problémy nebyli :( a neměla bych spíš požádat mamku o těhotenský test? (Sama si ho koupit nemůžu bydlím mimo město) třeba by to bylo pak lepší ta reakce :( před týdnem jsem byla na ultratvuku a nic zvláštního a gynekoložka mi odmítla udělat těhotenský test z důvodu že jsou zaneprázdněný laboratoře a normální těhotenský test neměla :( a moje otázka zní jestli mám říct něco mamce a nebo být tichá myška :(

Prosím tě a tobě už vynechala menstruace? Pokud máš s mámou dobrý vztah, tak jí to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.20 10:08

Počkej do středy a až si budeš jistá, jdi s tím za mamkou. Myslím si, že těhotná nebudeš. A určitě se pro příště poučíš a miminko jednou přijde až budeš připravená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.4.20 10:16

Počkej do středy, udělej si test. Třeba to je jen planý poplach. Dva dny neudělají takový rozdíl. Pokud vyjde pozitivně, tak holt zajdi za mámou.

A teda změnila bych gynekologa, pokud tě někdo odbude s tím, že se bojíš že jsi v 15 těhotné a že prej nic, jsou přeplněné laboratoře, tak by to nebyl nikdo, ke komu bych chtěla chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.4.20 10:27

Ať ti test koupí přítel, maminku neplaš předem. Ale rozhodně si dávajte větší pozor, to vám přišlo v pořádku, strkat dovnitř prsty od spermatu? :roll: Nejen, že nejsi zralá na to být matkou, ty nejsi ještě pořádně zralá ani na sex. Pro příště kondom kombinujte s jinou antikoncepcí (nemusí to být nutně hormony). Tobě už 2 týdny mešká menstruace? Běžně máš pravidelný cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
27.4.20 11:06

Mamce zatím nic neříkej, taky si myslím, že to bude plany poplach.. Udělej si test a pak uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.4.20 11:18

Nejdřív test, pak až začni řešit ostatní, třeba bude negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.4.20 11:40

Když jsi byla u doktorky už minulý týden, tak jsi po prohlídce měla zaběhnout pro test hned, to ti i nejspíš poradila. Teď nehysterči a počkej na test do středy. Těhotná zřejmě nebudeš, protože jestli jsi navštívila doktorku až po vynechání ms, už by něco viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.4.20 12:16

Neříkala bych to a neplasila.. uvidíš až co test zbytečně ji vynervujes…
Proč si myslíš že si těhotná? Hele kdyby si byla v 6 týdnů tak minulý týden 5 a Dr by vyděl minimálně vysoko sliznici. pokud ji nevyšel tak nechtěl zbytečně dělat testy…
V 15 letech nemusíš mít pravidelnou ms a může ti být zle a nemusis být těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.20 12:19

Uffff fakt jsem ráda, že jdou prášky už od 15… S mým tehdejším klukem jsem začala sexovat ve 14 a když si představím, jaké jsem byla tele… Naštěstí jsem hned po 15 narozkách běžela na gyndu pro prášky, jinak bych takhle určitě dopadla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex