Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne na gynekologii ještě nechoď. Je moc brzy.
Maximálně si tam zavolej a sestra ti dá sama termín, která může být až za tak 2-3 tydny. Každé dva dny se teď HCG zdvojnásobí takže i čárka by měla postupně sílit. Zkus zase v úterý a určitě už uvidíš rozdíl. ![]()
Carka je to pekna, zkus zase za nekolik dni, na gyndu se nema smysl objednavat driv nez za 2 tydny.
Test nefunguje podle síly čárky, ale na principu je / není, já měla podobně světlou čárku i ve 4 měsíci prosperujícího těhotenství. K doktorovi bych se objednala na termín druhé zmeškané menstruace tj. 8. týden.
Aha a ja trubka myslela že hned příští týden.
zitra si teda zavolám. Děkuji moc ![]()
Bez nejdřív za 3 týdny
pokud nebudeš mít bolesti, dříve jsou to akorát nervy.
@Heivka Protože ve 4. měsíci je ta hladina hCG opět nižší.
Jinak to tam sice píšou, že je to kvalitativní a ne kvantitativní test, ale všichni ví, že ta čárka prostě sílí… ![]()
Víte, jsem v tom uplně nováček. U prvního mi těhotenství bylo řečeno přímo na gyndě. Takže teď jsem v trochu jiné situaci. Navíc mám za sebou jednou zamklé těhu a komplikovaný porod. Takže jsem taková ve střehu, nejraději bych se testovala pokaždé, co jdu na malou. ![]()
@Litta četla jsem ze i v 8tt může čárka slábnout, oproti dálnicim co byli v 6tt, protože HCG už je tak vysoké, že to test nezaznamena úplně ![]()
@mackA159 Ano, později už to sílení průkazné není, i když čárka tam nějaká bude pořád. Ale zakladatelce zatím jde o pár dní kolem termínu MS, kdy to fakt na testech obvykle sílí.
Uz jsem objednana na gyndu. Ale test udělám jeste do te doby. No tak uvidíme.
@Litta Ale určitě neklesne ke spodní hladině rozpoznatelnosti koncentrace v moči, to mi tu zase netvrďte ![]()
Holky.. Jsem 14 den po injekci Ovitrelle tak jsem šla na těhu test.. První test mám tam ducha, nemohla jsem tomu uvěřit tak rozbalím druhej ponoří do té samé moči a ten je negativní.. Nebo aspoň já tam nic nevidím.. Setkala jste se s tím už někdo? Jo a je tak pro mou zajímavost jsem si dělala 7dní po injekci těhu test jestli mám ještě ovitrelle v těle a těhu test byl sněhově bílej 🤔
@Elka87 já vidím na obou malého ducha ![]()
Mám to bohužel podobně, dělala jsem 2 testy, jeden slabý, a druhy den poté znovu test a nevidím tam nic… HA už neberu, plodné dny jsem využila, prsa bolí, je mi zle, ale sakra nevím co teď
Ahojky holky, v patek jsem mela dostat MS. A v ten den jsem mela slabou sotva viditelnou čárku. Dnes mi prislo, že se extra moc nezmenila. Chci se zeptat, po jak dlouhe dobe ode dne očekávané MS čárka muze výrazněji sílit a zda mam uz ted jit na gyndu? Moc dekuji