Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu nová a mám rovnou dotaz. 8 dni zpět jsem měla styk s přítelem a ten se do mě udělal. Antikoncepci neberu, kondom jsme neměli, jelikož jsem měla dostat MS (ano, byla to chyba 🙈) hned další den jsem to měla dostat a nic, 4 dny zpoždění, pak jsem MS dostala, ale slabší než obvykle a trvala necelých 5 dni…. cely týden se cítím jinak, pálí mě žáha, divný žbluňkání v břiše, šílená bolest zad (celých) a píchání v okolí prsou. Normálně bych asi takový dotaz neměla, když se MS dostavila, ale co jsem četla tak i na začátku těhotenství muže být.
Test jsem si dělala včera a takto vypadá, ja tam trochu ducha vidím, tak co myslíte? 😊
Miminko neplánujem, ale kdyby bylo, tak si ho samozřejmě necháme.
Díky moc za Vaše názory 😘
Příspěvek upraven 26.02.22 v 17:07
Zkus si udělat test tak za 2 dny a uvidíš. Je to bud a nebo.Mel by byt test pak silnější, drzim palečky.
Já měla o trošku slabší MS v těhotenství než normálně a v podstatě jsem si test dělala jen pro jistotu až po MS a byl už jasně pozitivní (14 dnů od předpokládané ovulace). Čárku máš hoooooodně slabou, nicméně by to odpovídalo dnu testování. Testuj za pár dní a bude jasno ![]()
A to byl jediný nechraneny styk? Něco málo tam taky vidím, ale to načasování je divné. Pokud míváš pravidelný cyklus, tak bys musela mít zrovna velký vykyv a že by příznaky nastoupily takto okamžitě je taky málo pravděpodobné…a dvě málo pravděpodobné věcí dohromady vyrobí ještě menší pravděpodobnost. Testuj o ty 2 dny, nic jiného asi nikdo nevymysli…ale nevím no. Jinak teda já měla v rámci snažení taky jednou takový divný dlouhý cyklus a velice slabého ducha a nic z toho nebylo, tak možné je ledacos, ale aspoň ten sex byl častější a v pravděpodobnější termínu. Měření BT mi dokonce tehdy ukázalo pravděpodobný anovulak…
@Polnik dnes jsem první den po MS test zkoušela a možná je to brzo. Zkusím za ty 2-3 dny znovu a třeba zmizí nebo naopak zesílí. Ale teď jen přemýšlím, proč se tam objevila, kdyby z toho nakonec nic nebylo
@beruska9 ano jediný nechráněný, jinak si dáváme pozor, jak jsem již psala, o mimču zatím nepřemýšlíme
uvidím jak za ty dva dny test dopadne, možná si ty symptomy snažím vsugerovat, ale momentálně jsou úplně jiné, než obvykle při MS
@Elisabeth7 Ahojky ja jsem taky měla ducha na testu pred menstruaci 🤷♀️ pak jsem to dostala mela jsem to 5 dni klasicky, a ducha na testu jsem mela po menstruaci ruzoveho 🤗 ale slabnul kazdej den 😀takze u me z toho nic neni 😀
@Nikol1996Škodova Ahoj, děkuji za odpověď 😊 já se před MS netestovala, jelikož bych v tu dobu musela zrovna otěhotnět… pak MS, jiná než vždy a po necelých 5ti dnech MS jsem testovala. Zítra nebo v úterý zkusím další test a uvidím, zda čárka zesílí či nikoli.
Test nemá smysl dělat dřív, než za 14 dnů po souloži, protože nedá spolehlivý výsledek. Když ho uděláš o několik dnů později, bude výsledek spolehlivější. Pokud neuvažuješ o potratu, nemá smysl s testem spěchat. Pokud se přerušovanou souloží chráníte pravidelně, mohla jsi otěhotnět už dříve, ne těsně před menstruací. Není dobré, že to přítel do Tebe pustil, na to jste měli počkat až během menstruace.
@lalaláček Ahoj, když fotku rozklikneš do největšího formátu, tak duch jde vidět, samozřejmě hodně slabý 😊
@Lemrucha Ahoj, přerušovanou soulož nepraktikujeme, vždy jen na začátku styku jako předehra ho párkrát strčí dovnitř, ale zbytek vždy s kondomem. Tentokrat jsme na to nějak nehleděli, jelikož další den měla přijít MS, která se ale dostavila až o 4 dny později. Dnes je to 10. dni od styku, tak myslíš, že mám s dalším testem ještě počkat?