Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata, mám takový dotaz. Takže to stručně shrnu. Za poslední 2 týdny se mi viditelně zvětšila prsa. Tak jsme se si s kamarádkou včera “ze srandy” a pro jistotu udělaly test. Kamarádka ho hodila po 2 minutách do koše. Já teda po 5. Nějak jsem to nekontrolovala. Pak když jsem šla na WC (ani nevím proč) jsem se na ty testy podívala no a na 1 byl duch, slabý, ale vidět šel. Ale samozřejmě jsme nevěděly který je čí
takže dnes repete (zároveň jsem ráno dostala MS s 2 denním zpožděním). V limitu se udělal úplně mini míní duch, ale 3 lidi mi ho potvrdili
ale byl to úplně obyčejný pepino takové tenké kde byly 2. Takže test z lékárny který jsem si teď udělala (nějak mi to nedalo) a je tam malinký duch (viz foto) vůbec nevím co si o tom myslet, zda je nějaká naděje, nebo ne
miminko bych samozřejmě už chtěla :smiling_face_with3_hearts: naštěstí přítel mě vždy uklidňuje, že ještě se plně nesnažíme, tak ať se tím netrapim ❤️️ Takze by mě zajímal váš názor
@karkarka po chvíli jsem fotila ještě jednou, pak se začal trochu více vybarvovat. Tak pošlu ještě tento ![]()
Zdravím ![]()
poslední menstruaci jsem měla 23. 1. Na kontrole u gynekologa jsem byla ve středu 2. 2. a řekl mi, že vidí folikul o velikosti 10 mm. A že mi cca vychází ovulace na neděli. V té době jsme se s manželem milovali ob den. Od nedělní ovulace jsem 10. den (což by teoreticky mohlo probíhat uvolňování vajíčka) špinila a slabě krvácela 3 s přestávkami. V neděli 20. 2. jsem měla dostat menstruaci. 4. den zpoždění jsem se testovala a jsem negativní. Myslíte, že má cenu se ještě testovat? Je tam nějaká naděje? Nemohla přijít menstruace dříve?
Děkuji za názory ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, zda si mohu udělat TT, když mám menstruaci. 8.12.2021 jsem měla přerušovaný styk. MS byla poslední 22.11.2021 a v prosinci mi vynechala úplně. MS dorazila až 6.1.2022, ale jenom narůžovělý hlen, pak se trochu rozjela až 9.1.2022. Další MS dorazila 1.2.2022, ale to byl pouze jeden den a to po utření. Dál nepokračovala. A další MS jsem dostala 22.2.2022 a tu mám doposud a docela silnější / 6 den /. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Styk byl pouze toho 8.12. Čtu tady, že některé holky měly MS do docela vyššího stadia těhotenství a testy byly stále negativní. Testy jsem si dělala různé a to každý měsíc a vždy byly negativní. Test mamatest jsem si dělala před týdnem a byl též negativní. Odpoledne jdu do města, tak se zastavím v lékárně a koupím si další. K doktorovi jsem objednaná na příští týden. Děkuji všem za odpovědi.
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, zda si mohu udělat TT, když mám menstruaci. 8.12.2021 jsem měla přerušovaný styk. MS byla poslední 22.11.2021 a v prosinci mi vynechala úplně. MS dorazila až 6.1.2022, ale jenom narůžovělý hlen, pak se trochu rozjela až 9.1.2022. Další MS dorazila 1.2.2022, ale to byl pouze jeden den a to po utření. Dál nepokračovala. A další MS jsem dostala 22.2.2022 a tu mám doposud a docela silnější / 6 den /. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Styk byl pouze toho 8.12. Čtu tady, že některé holky měly MS do docela vyššího stadia těhotenství a testy byly stále negativní. Testy jsem si dělala různé a to každý měsíc a vždy byly negativní. Test mamatest jsem si dělala před týdnem a byl též negativní. Odpoledne jdu do města, tak se zastavím v lékárně a koupím si další. K doktorovi jsem objednaná na příští týden. Děkuji všem za odpovědi.
Nejsi těhotná ![]()
@Týnka Kikina píše:
Nejsi těhotná
Děkuji. ![]()
Udělala jsem si GS Mamatest 10 a opět negativní. Holt MS je pokaždý jiná.
@Anonymní píše:
Děkuji.
Udělala jsem si GS Mamatest 10 a opět negativní. Holt MS je pokaždý jiná.
I to se bohužel stává
Držím palce, zda se snažíte, aby se co nejdříve zadařilo ![]()