Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jakýsi náznak.. ale takhle může vypadat i test po limitu.. testuj po vynechání ms
Já jsem měla ducha v limitu čtyři dny po meškání kterej šel vidět normálně ne jen z určitého úhlu a nic z toho nebylo nakonec.. zkus další test ráno z ranní moči a uvidíš jestli sílí.. tedy pokud už meškáš a nejsi teprv před ms…
Nějaký náznak tam je, teď ti nezbývá než čekat, jestli se čárka časem vybarví víc. ![]()
Dnešní, mě jebne. Už je viditelný stín při podívání. Ale na to, že sex byl minulou sobotu, tak hooodne slabé
.
Beru inofolic. Jediné, že posunul ovulaci. Nevím, kdy byla.
@RennyVa píše:
Dnešní, mě jebne. Už je viditelný stín při podívání. Ale na to, že sex byl minulou sobotu, tak hooodne slabé.
Beru inofolic. Jediné, že posunul ovulaci. Nevím, kdy byla.
Aha, vidím, že na fotce nejde vidět ta čárka l. V realitě to jde. videt.
@RennyVa Nevidím
…Ale záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci, ne sex…A i kdyby jsi otěhotněla ze sexu minulou sobotu je na test poněkud brzy
Ještě vyčkej, hodně štěstí… ![]()
@RennyVa Je to 13 dní od styku, teoreticky kdyby ten den došlo k ovulaci, zhruba zítra očekáváš ms. Některým se čárka ukáže až po termínu ms. Jestli tam okem aspoň stínek vidíš, je možné, že za dva dny už bude vidět víc a za týden nemusí být pochyb. Pamatuji si na ty napnuté nervy a nedočkavost při testování, ale opravdu se nedá dělat nic jiného, než čekat. ![]()
Ahoj holky,
Zkusím oživit diskuzi. S manželem se snažíme o mimčo.
Takže klasická otázka, vidíte nebo nevidíte tam ducha?
Díky☺️ mám 4 dny do MS 🙄
Příspěvek upraven 26.09.24 v 18:39
Holky, vím, že jsem trapná a otázka jak věštění z koule. Ale po nějakých útrapách doufám, že tento měsíc to mohlo klapnout… Vidíte tam něco? Jde to pouze vidět v určitém úhlu. Říkám tomu neviditelný duch. Ale jen kdyby… Poslední možný oplodňující styk byl před 12 dny. Ovulaci nevím. Právě v těchto dnech.
Děkuji za vaše názory.