Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po dvou dnech opravdu žádný příznaky mít nemůžeš. A na nouzovou už zítra taky bude pozdě.
Opravdu po dvou dnech od nechráněného sexu nemůžeš už mít těhotenské příznaky. Každopádně nechápu, proč takhle riskujete? To je fakt tak těžké si koupit kondom? Tak jestli neplánujete miminko, tak se začnete chovat zodpovědně
A nouzová tabletka je ti už k ničemu.
Nesmysl, neblázni! To je v hlavě, takhle rychle to nefunguje a příšte si dávej pozor, teda jestli to dobře dopadne.. ![]()
@Anonymní píše: Více
to, co ti píšou holky nade mnou, a dále - teplota není příznakem těhotenství, a bříško - ty jsi malé dítě, že tě bolí bříško? snad břicho, ne?
a proč studentka provozuje nechráněný sex?
První těhotenské příznaky jsem pociťovala dva dny před očekávanou ms, a to pouze v jednom z mých čtyř těhotenství. A nebyla to bolest "bříška " ani teplota. Nevolnost až na zvracení a kovová pachuť v puse.
Studentka pro mě znamená inteligentní holka, která ví, co chce, tak se podle toho chovej.
Přerušovanou souloží se chrání řada žen a pokud se chlap umí ovládat, může to být úspěšné. Pokud to do Tebe přítel nepustil, nebezpečí otěhotnění není velké, navíc jsi měla krátce po menstruaci. Jestliže chceš mít jistotu, můžeš si dát do pěti dnů po souloži dát zavést jako dodatečnou antikoncepci klasické nitroděložní tělísko. To by Tě chránilo dalších několik let a milování by sis mohla užívat naplno a bez strachu.
Jestli nechceš být těhotná tak se vždy chraň. Naše určitě ho včas vytáhl má už 4 roky.
@Lemrucha píše: Více
No na kratce po MS bych nespolehala. Pokud mela MS treba 5 dni, skoncila 30.4- 1.5., jak pise tak 3.5. Je 7-8DC. Ja mam ovulaci 11 DC, spermie preziji az 5 dni.
Jj, moje sestra má z „vychytaný“ přerušovaný soulože puberťačku… vůbec jí to v našem věku nezávidím ![]()
Tím jsem chtěla naznačit, že je to velmi nespolehlivá antikoncepce.
Krásný den ženy,
Věřím, že mnoha z vás mi řekne, že jsem nezodpovědná. Ale mám pouze dotaz ohledně příznaků těhotenství.
Menstruaci jsem už dávno měla, ta skončila 30.4 - 1.5… mam ji pravidelnou a nikdy se mi nestalo, že bych něco pociťovala nebo nebylo mi dobře. S přítelem jsme měli 3.5. Nechráněný styk. Mohu říct, že opravdu dříve ho vyndal.. sama jsem to viděla. Nicméně… všechno je možné.
Dnes jsem v odpoledních až večerních hodinách začala pociťovat únavu, nevolnost, na zvracení mi není. Ale teplotu jsem měla a cítím, že mě trochu bolí bříško.
Myslíte, že má zítra cenu si jít pro nějakou nouzovou tabletku? Nebude už pozdě? Popřípadě něco jiného? Dnes u nás mají všude zavřeno. Nebo jsou to příznaky klasické chřipky?
Zname se krátkou dobu, jeste jsem studentka a miminko neplánujeme..
dekuji