Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z toho máme třetí dítě. Jestli nechceš otěhotnět tak se pořádně chraň.
@Anonymní píše: Více
Určitě to vytře z močové trubice, že jo.
Není. Může mu zůstat sperma ještě v trubici. Používejte ochranu.
Tady máš trochu statistiky od AI:
Šance na otěhotnění při pokračování ve styku po předchozí ejakulaci (tzv. „druhé kolo“) je výrazně vyšší než u běžného přerušovaného styku. I když muž ejakuluje mimo, v močové trubici po prvním vyvrcholení zůstávají živé spermie, které se s další várkou preejakulátu dostávají přímo do pochvy.
Pravděpodobnost otěhotnění v číslech:
Klíčové faktory zvyšující riziko:
1. Spermie v močové trubici: Pokud se muž mezi styky nevymočí a neumyje, preejakulát vyplaví zbytky spermií přímo do pochvy.
2. Fáze cyklu: Nejdůležitějším faktorem jsou plodné dny. Pokud dojde ke styku v den ovulace nebo těsně před ním, šance na početí je maximální.
3. Životnost spermií: Spermie v ženském těle dokážou přežít a „počkat“ na vajíčko 3 až 5 dní.
tak když je to ok, tak se neptej, a těš se na mimíska
Každý je svého štěstí strůjce. Víc k tomu nejde dodat. Jedete vědomě ruletu.
@Kelsey1 já dítě mám a on svoje ještě nemá, a ví že už nechci děti.. Takže ho vytahuje
Ježíš už zase. To už tady dlouho nebylo
![]()
To je v pořádku, že další dítě nechceš. Pak nechápu, že dovolíš takovou loterii.
A já myslela, že už jsi zbouchnutá, když ses tak dlouho neozvala. Tak to asi zase dává jinam.
Hezký večer, jaká je pravděpodobnost selhání, a možnost otěhotnění, když přítel ho vytáhne a udělá mi to na vaginu a pak se utře do kapesníku a pokračujeme dál? Neberu prášky a mám celkem strach z toho.