Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Tak to by sis měla vsadit Euromiliony, když jsi měla podruhé takovou šťastnou ruku při výběru.
Tak prerusova je ok, kdyz to chlap umi, nikdy jsem tehotna nebyla s ex. A kdyz jsem chtela byla jsem tehotna hned. Stejne tak nynejsi pritel s byvalou manzelkou.
Ale kdyz pokracuje druhe kolo, tak to je neco jineho… to bych fakt nedela ![]()
Jo jo dá se takhle otěhotnět. Neboj to se povede tak rychle, že ani nemrkneš. Dej potom vědět. Jsem zvědavá jaké vyberete jméno. ![]()
Dobrý den,
zakladatelko, jak Vás správně nahlásili, opakujete nám tu stále dokola stejné téma diskuze, prosím nedělejte to, budeme to nyní řešit napomenutím, ale příště už by to byl ban. Pokdu budete mít i v budoucnu ten stejný problém, prosím pokračujte v této diskuzi, nezakládejte nám novou.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Ok to tedy není, aby to bylo jakžtakž ok, tak by se musel po styku vyčůrat a opláchnout se.
Ja antikoncepci nikdy nebrala a ani nebudu. Prerusujeme 15 let, nikdy jsem neotehotnela “omylem” kdyz jsme chteli deti, tak se povedlo skoro hned. Takze u nas to funguje.
A ty jsi tak hloupá, že nevíš že to rozhodně ok není? ![]()
Toto je odpověď těm, kteří říkají, že přerušovaná soulož není antikoncepce. Je ale potřeba uznat, že partner se umí výborně ovládat a přerušování má nacvičeno, a to nedokáže zdaleka každý. Jiná věc je, jestli bys dokázala úspěšně vyřešit, kdyby se přece jen stala nehoda. Přemýšlela jsi o tom?
@Michelle_M nový muž