Možnost nákazy ebolou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2992
9.8.14 13:28

Krvácivá horečka Ebola - Mezi lidmi je virus přenášen přímým stykem s infikovanými tělesnými tekutinami jako jsou např. krev nebo sliny.

Já nevím, ale podle mě by jsi to z wc nechytla :think:. Příště stačí zadat pár slov do google a zjistit si o té ebole aspoň něco, né jen to co řeknou na nově ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.8.14 13:30

Zavři do karantény sebe i celou svou rodinu, určitě jsou taky nakažení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.8.14 13:31
@Anonymní píše:
Já se nečílím jen mě to mrzí.

Hele, to je lehká paranoia, stejné to je, když někdo začne mluvit o vších a druzí se začínají drbat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.14 13:31
@Idril píše:
Krvácivá horečka Ebola - Mezi lidmi je virus přenášen přímým stykem s infikovanými tělesnými tekutinami jako jsou např. krev nebo sliny.Já nevím, ale podle mě by jsi to z wc nechytla :think:. Příště stačí zadat pár slov do google a zjistit si o té ebole aspoň něco, né jen to co řeknou na nově ;) :roll:

Já to z Novy ani Primy nemám, bulvár opravdu nemusím. Vyhledávala jsem si informace na netu. Četla jsem že se to právě může přenést infikovanými tělními tekutinami živé či zemřelé osoby.

• Citovat
  • Upravit
7332
9.8.14 13:33
No a myslíš, že n
@Anonymní píše:
Já to z Novy ani Primy nemám, bulvár opravdu nemusím. Vyhledávala jsem si informace na netu. Četla jsem že se to právě může přenést infikovanými tělními tekutinami živé či zemřelé osoby.

a myslíš že jsi přišla s tím do styku? Předpokládám, že na WC prkýnko sis nesedla, to bych neudělala nikdy a nikde, kromě u sebe doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
9.8.14 13:35
@Nina Filipi píše:
No a myslíš, že na myslíš že jsi přišla s tím do styku? Předpokládám, že na WC prkýnko sis nesedla, to bych neudělala nikdy a nikde, kromě u sebe doma…

já si teda sednu na prkínko i u kamarádky, tchýně a rodičů :lol:, ovšem veřejné wc nikdy, to pak člověk může chytit i něco jinčího než ebolu, ale nad tím už nikdo nepřemýšlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.8.14 13:35
@Nina Filipi píše:
No a myslíš, že na myslíš že jsi přišla s tím do styku? Předpokládám, že na WC prkýnko sis nesedla, to bych neudělala nikdy a nikde, kromě u sebe doma…

třeba to má z kliky u dveří na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 13:37
@Idril píše:
já si teda sednu na prkínko i u kamarádky, tchýně a rodičů :lol:, ovšem veřejné wc nikdy, to pak člověk může chytit i něco jinčího než ebolu, ale nad tím už nikdo nepřemýšlí

jo, jo to je jasný ;) já myslela ty veřejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.14 13:39
@Nina Filipi píše:
jo, jo to je jasný ;) já myslela ty veřejné

jenže já mám určitý problém, který tu zveřejňovat nebudu se kterým si prostě sednout musím, jinak by to nešlo.

• Citovat
  • Upravit
7332
9.8.14 13:40
@Anonymní píše:
jenže já mám určitý problém, který tu zveřejňovat nebudu se kterým si prostě sednout musím, jinak by to nešlo.

dyť píšeš anonymně…

a jinak v úvodním příspěvku nic nepíšeš a podle toho cos napsala, tak to je skutečně spíše k pousmání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.14 13:45
@Nina Filipi píše:
dyť píšeš anonymně…a jinak v úvodním příspěvku nic nepíšeš a podle toho cos napsala, tak to je skutečně spíše k pousmání…

jde o určitý vrozený problém s močovou trubicí, proto si sedám na prkýnko i jinde než doma.

• Citovat
  • Upravit
30408
9.8.14 13:50
@Anonymní píše:
jde o určitý vrozený problém s močovou trubicí, proto si sedám na prkýnko i jinde než doma.

Takže na veřejná wc jistě s sebou vozíš ty papírové jednorázové ubrousky na prkýnko, když máš takový problém. Nevěřím, že bys je neměla a sedala si kdekoli - i ve vlaku nebo restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.14 14:05

To už je čtvrtá diskuse o ebole - lidi, nepřeháníte to trochu? A že chytíte plicní mor nebo antrax, toho se nebojíte? Ty byly na rozdíl od eboly u nás v minulosti relativně časté. Jo a ještě vozhřivka (přenášená od koní) může být pro člověka smrtelná. Taky břišní tyfus, skvrnitý tyfus, cholera, pravé neštovice, úplavice… Možností je spousta, račte si vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 14:12
@Gabulle píše:
Tohle je presne duvod, proc se nedivam na zpravy typu nova atd.! Ebola je kapenkova nemoc, takze kdybys ji mela v tele, uz bys nakazila i svoji rodinu i blbym prsknutim

To máš odkud? Kapénkově jen u nehumánních primátů, u člověka nic takového studie nenaznačují. Musela by ebola zmutovat s nějakým např. chřipkovým virem, aby to hrozilo.

Příspěvek upraven 09.08.14 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 14:14
@hanka.br. píše:
Takže na veřejná wc jistě s sebou vozíš ty papírové jednorázové ubrousky na prkýnko, když máš takový problém. Nevěřím, že bys je neměla a sedala si kdekoli - i ve vlaku nebo restauraci.

Nebo si prkýnko bohatě obložíš toaleťákem. Nevím, jak moc jsou tyhle techniky placebo a jak moc něčemu pomůžou, ale když jsem byla malá a nevydržela si nesednout, tak mě to doma naučili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí