Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Být tebou, zalezu do igelitového stanu a už nikdy z něj nevylezu.
Tohle je presne duvod, proc se nedivam na zpravy typu nova atd.! Ebola je kapenkova nemoc, takze kdybys ji mela v tele, uz bys nakazila i svoji rodinu i blbym prsknutim
Klidne jdi, kam chces, nakazena ebolou opravdu nejsi. Spis si chytla upal nez obolu.
![]()
Klidne jdi, kam chces, nakazena ebolou opravdu nejsi. Spis si chytla upal nez obolu.
![]()
pánečku a to řešíš až ted? už jsi měla po té nákaze včera letět na pohotovost! ![]()
Proč se zakladatelko čílíš..? Vždyť s prominutím je to hňupovina jak prase
![]()
Tak jsme se aspoň pobavily, no
![]()
@Anonymní píše:
Já se nečílím jen mě to mrzí.
Ale určitě se ti ulevilo - nebo ne?
Riziko nákazy tímto virem je zcela nepravděpodobné. Myslím, že nemusíš mít obavy.
Dobré odpoledne. Včera jsem byla vyzvedávat otce ze služební cesty v Düsseldorfu. Přiletěl na Václav Havel airport. Na letišti jsem si musela odskočit na WC na malou. Je nějaké nebezpečí nákazy ebolou? Já vím že to vyzní možná směšně ale mám docela obavy, nikdo nevíte kdo odkud přiletěl, kde přesedal, odkud pocházel a jestli byl zdravý. Dneska mám jít s rodinou k vodě, nevím jestli můžu s klidem na koupaliště jít abych nenakazila ostatní pokud bych virus v těle už měla. Mám od rána trošku rýmu, asi z klimatizace ale dost se bojím i možnosti že to nemusí být tak obyč nachlazení. Šly by jste s tímto na veřejné koupaliště i do společnosti, kde se sejde víc lidí z vesnice. Hlavně děti?